‎5 ماده غذایی مفید که باید با هم مصرف شوند - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

‎5 ماده غذایی مفید که باید با هم مصرف شوند
زمان کنونی: 13-09-1395،01:20 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 116

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ‎5 ماده غذایی مفید که باید با هم مصرف شوند
ارسال: #1
‎5 ماده غذایی مفید که باید با هم مصرف شوند
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 13cswtjk105k54kmb1px.jpg]

گوجه‌فرنگی‌ها دارای لیکوپن هستند که با انواع بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی و سرطان سینه مبارزه می‌کند. دانشمندان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که اضافه کردن روغن زیتون به گوجه‌فرنگی موجب جذب بیشتر لیکوپن خواهد شد.


همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
5 جفت غذایی با خواص فوق‌العاده برای سلامتی عبارتند از:

1 - ماهی سالمون و سویا

انواع ماهی‌ها به ویژه سالمون دارای مقدار فراوانی ویتامین D است - که تقریبا می‌توان گفت تمام افرادی که در ادارات کار می‌کنند به خاطر سربسته بودن محیط کار و عدم قرار گرفتن در نور خورشید فاقد این ویتامین هستند.

طبق نظر"انستیتو بهداشت مردان" یک ایزوفلاوون در سویا موسوم به جنیستین آنزیم‌های روده و پروستات را با بالا بردن مقدار فراهمی زیستی (bioavabillity) ویتامین D در بافت‌هایشان، مهار می‌کند. پس سالمون را با سویا بخورید.

2 - گوجه‌فرنگی و روغن زیتون

گوجه‌فرنگی‌ها دارای لیکوپن هستند که با انواع بیماری‌ها مانند بیماری‌های قلبی و سرطان سینه مبارزه می‌کند. دانشمندان در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که اضافه کردن روغن زیتون به گوجه‌فرنگی موجب جذب بیشتر لیکوپن خواهد شد.

3 - بلوبری و انگور‌

میوه‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که یکی از چندین دلیل مصرف روزانه آن‌ها محسوب می‌شوند. اما محققان در تحقیقات اخیر خود که نتایج آن در مجله "نوتریشن" نیز به چاپ رسید متوجه شدند که با ترکیب برخی میوه‌ها مانند بلوبری با انگور آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به تنها خوردن آن‌ها کسب خواهد شد. پس این دو میوه را با هم مخلوط کرده و بخورید.

4 - کلم بروکلی و خردل

کلم بروکلی خام منبع عالی ترکیبی قوی و ضدسرطانی به نام « سولفورافان » است. اما با پخته شدن این ماده از بین می رود. بنابراین کلم بروکلی را با خردل ترکیب کنید تا بدن بتواند «سولفورافان» بیشتری جذب کند.

5 - گوشت و رزماری

چه کسی پیدا می شود که استیک بریان شده را دوست نداشته باشد؟ ولی قرارگیری گوشت ( قرمز یا سفید ) در معرض شعله‌های کباب‌پز منجر به شکل‌گیری هتروسایکلیک آمینها ( HCA ها ) می‌شود، و در زمان کباب پز شدن گوشت ترکیبات سرطان زا ایجاد می‌شوند.

با این حال، اگر رزماری را به آن بیافزایید چنین اتفاقی نخواهد افتاد؛ محققین دانشگاه آرکانزاس، دانشگاه ایالتی آیووا و دانشگاه ایالتی کانزاس به این نتیجه رسیده‌اند که پختن گوشت با رزماری می‌تواند موجب کاهش HCA ها به اندازه60 تا 80 درصد شود.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-12-1391 05:42 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کپک چیست و چگونه و چرا در مواد غذایی ایجاد می‌شود؟ Friga 0 95 01-10-1393 04:56 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  فواید مصرف فیبر Friga 0 122 29-09-1393 04:36 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  10 مواد غذایی مفید و مقوی برای ورزشکاران حرفه ای Friga 0 74 12-07-1393 06:16 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف مواد قندی و نشاسته ای در سالمندان منجر به زوال عقل و اختلال ادراکی میشود Friga 0 68 12-07-1393 05:26 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خوراکی هایی که باعث پیری می شوند Friga 0 139 31-06-1393 05:47 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان