کیک قهوه فنجانی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کیک قهوه فنجانی
زمان کنونی: 20-09-1395،10:05 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mahzad
آخرین ارسال: mahzad
پاسخ: 1
بازدید: 197

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کیک قهوه فنجانی
ارسال: #1
کیک قهوه فنجانی
پست‌ها: 567
تاریخ عضویت: 26 مهر 1390
اعتبار: 21
حالت من: انتخاب نشده
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه فنجانی :
آرد – ۱۷۵ گرم
کره – ۱۱۵ گرم
شکر – ۱۷۵ گرم
تخم مرغ – ۳ عدد
آرد – ۱۷۵ گرم
کره – ۱۱۵ گرم
شکر – ۱۷۵ گرم
تخم مرغ – ۳ عدد
قهوه اسپرسو یا نسکافه – ۵ میلی گرم
گردوی خشک شده – ۷۵ گرم
مواد لازم برای تهیه شربت :
قهوه اسپرسوی داغ – ۳۰ میلی گرم
شکر – ۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه کیک :
خامه – ۱۰۰ گرم
شکلات شیری ذوب و خنک شده – ۵۰ گرم
گردوی دو نیم شده – ۱۲ عدد

طرز تهیه کیک قهوه فنجانی:
فر را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد از پیش گرم کنید.آرد، کره، شکر و تخم مرغ‌ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. تکه ‌های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند. وقتی کیک ها هنوز در فر هستند، قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید (برای تهیه شربت) و به محض این که کیک‌ ها را از فر بیرون آوردید، چند قسمت از کیک ‌ها را سوراخ کنید و شربت را درون آن‌ ها بریزید و بگذارید سرد شوند.
برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک بمالید و هر کدام از کیک ها را با گردوهای نصف شده تزیین کنید.



03-02-1391 05:22 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان