کودِم - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کودِم
زمان کنونی: 20-09-1395،02:22 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 144

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کودِم
ارسال: #1
کودِم
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 08250525240920138453.jpg]

خمير نان باگت يا بربري 700 گرم
 سماق به ميزان دلخواه
 نمک و فلفل به ميزان لازم
 سبزي مخصوص دلمه 1 کيلو
 کره 50 گرم

 روغن زیتون الیت به ميزان لازم براي سرخ کردن

*این غذا شبیه پیراشکی است. پس میتوانید برای تهیه آن از خمیر پیراشکی نیز استفاده کنید. این دستور توسط خانم لوبا هونانیان در بخش پیش غذاها آموزش داده شده است. ابتدا کمي آرد روي سطح کار بريزيد و خمير را با وردنه پهن کنيد. خمير را به شکل دلخواه قالب بزنيد. سبزي مخصوص دلمه را بشوييد، خرد کنيد و بدون روغن قدري در تابه تفت دهيد. سپس اجازه دهيد سبزي خنک شود. وقتي سبزي خنک شد به آن سماق، نمک و فلفل بزنيد و روي خمير هاي قالب زده مقداري از آن بريزيد و اطراف آن را جمع کنيد و در روغن سرخ نماييد.



03-05-1392 03:33 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان