کمپوت گلابی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کمپوت گلابی
زمان کنونی: 19-09-1395،07:08 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 134

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کمپوت گلابی
ارسال: #1
کمپوت گلابی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 83068346390692685164.jpg]

 گلابی 1 کیلوگرم
 شکر 350 گرم
 آب 3 الی 4 پیمانه

در صورت دلخواه، پوست گلابی ها را می گیریم. می توانیم گلابی را با پوست هم کمپوت کنیم. آنها را به شکل دلخواه برش می دهیم. آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم و شکر را داخل آب حل می کنیم. آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. پس از اینکه شهد چند جوش زد، گلابی های آماده شده را داخل آن می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و نرم شود.

منبع : من و الیت



27-04-1392 02:49 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان