کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
زمان کنونی: 18-09-1395،01:18 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: KHANʘ‿ʘMI
آخرین ارسال: KHANʘ‿ʘMI
پاسخ: 50
بازدید: 39201

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
ارسال: #1
کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
سلام

میخوام تو این بخش تا اون جایی که میتونم براتون عکس از ژله بزارم":a (97):"

[عکس: Jelly1-.jpg]

گاهی پس از صرف غذا در مهمانی ها، از ژله به عنوان دسر غذا استفاده می ‌شود که اغلب به دلیل مزه خنک و میوه‌ای که دارد مورد استفاده انواع سلیقه ‌ها، از کودک تا بزرگسال، قرار می ‌گیرد.


ولی آیا خوردن این نوع دسر می‌ تواند برای بدن مفید باشد یا خیر، سوالی است که دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رئیس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در گفتگو با جام‌جم به آن پاسخ می ‌دهد.


به گفته وی از آن جا که پروتئین “ژلاتین” بیشتر در استخوان ‌ها یافت می ‌شود بنابراین با جوشاندن استخوان گاو، گوسفند و مرغ می ‌توان ژله به دست آورد، ولی باید دانست که ژله به دو صورت گیاهی و حیوانی تهیه می ‌شود و در بحث تهیه ژله گیاهی، اگر فیبر (تفاله فیبر)‌ را با آب و اسید بجوشانیم،


چاق ‌ها ژله میل کنند

وی یادآور می ‌شود: ژله حاوی مقدار کمی مواد ویتامینی و معدنی است. به عنوان مثال اگر فردی ۲۰۰ گرم ژله صرف کند، فقط ۲۰ گرم آن ماده خشک، نصیب بدنش می ‌شود که مقدار کلسیم، فسفر و ویتامین A که از این طریق به بدن وی می ‌رسد، بسیار ناچیز است، ولی بد نیست افرادی که خواهان آن هستند، افزایش وزن جدی نداشته باشند و در دوره رژیم کم ‌کالری به سر می ‌برند، می توانند از این ماده غذایی استفاده کنند.


این متخصص تغذیه عنوان می ‌کند: ژله از میان انواع و اقسام دسرهای چرب و شیرینی که پس از صرف یک وعده غذایی میل می ‌شود، ترجیح داده می‌ شود، چراکه می ‌تواند به عنوان یک ماده کم‌ کالری، به عنوان یک میان وعده، دسر خوبی به شمار رود.


مصرف ژله در کودکان

دکتر درستی متذکر می ‌شود: مصرف ژله نباید به گونه‌ ای باشد که در کودکان احساس گرسنگی را رفع کند چرا که آن‌ وقت آن ها از مصرف میوه و سبزیجات پرهیز خواهند کرد و ژله را جایگزین مواد غذایی مفید خواهند کرد.


بنابراین مصرف ژله به هنگام و به اندازه در کودکان حائز اهمیت است


دیابتی ‌ها و مصرف ژله

این روزها ژله با دو نوع قند مصنوعی و طبیعی تهیه می ‌شود که در هر دو شرایط، از کالری کمی برخوردار است و همین امر می ‌تواند از بزرگ ‌ترین فواید ژله محسوب شود، دکتر درستی با اعلام این مطلب می ‌افزاید: افرادی که دارای دیابت هستند نیز می ‌توانند از این ماده غذایی استفاده کنند ولی بهتر است که از ژله‌ هایی استفاده کنند که از قند مصنوعی تهیه شده است.


در ۱۰۰ گرم ژله، ۷ میلی ‌گرم کلسیم موجود است در صورتی که هر فردی به طور معمول، روزانه به ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی ‌گرم کلسیم احتیاج دارد، قابل ذکر است ژله از نظر داشتن ویتامین D و چربی، کاملا صفر است.


مقدار انرژی حاصله از آن به دلیل مقدار کمی پروتئین و قند موجود در آن است.


این متخصص تغذیه ضمن اشاره به این مطلب می ‌گوید: در هر ۱۰۰ گرم ژله، ۵ میلی ‌گرم سدیم و پتاسیم موجود است که افراد می ‌توانند در طول روز ۵۰۰ میلی‌ گرم سدیم، دریافت نمایند.


وی خاطرنشان می‌ کند: این مقدار ژله حاوی ۰/۴ میلی‌ گرم آهن است در حالی که مردان در طول روز به ۱۰ میلی‌ گرم و زنان ۱۵ میلی‌ گرم آهن نیازمند هستند.
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:52 ب.ظ
 
ارسال: #2
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
خب اول چند تا نکته راجع به ژله بگم :

1- طرز تهیه پور ژله همیشه روی جعبه آن هست و نوشته به ازای یک لیوان آب گرم یک لیوان هم آب سرد اضافه شود ؛ اما اگر شما دو لیوان را هم آب گرم بریزید ژله شما خیلی شفاف تر و زیباتر می شود اما شاید حدود نیم ساعت دیرتر بسته شود .

2- ژله را اگر درون ظرفی برمی گردونید حتما آن را قبلش زیر آب بگیرید و خشک نکنید چون اگر ظرفتون خیس باشه و ژله را برگدوندید دیدید وسط ظرف نیست خیلی راحت اگر ظرف را کج کنید ژله حرکت می کنه و به جایی که می خواهید می ره .

طرز تهیه ژله ساده :

ابتدا پودر ژله را درون یک ظرف میریزیم و یک لیوان آب گرم به آن اضافه می کنیم ؛ پس از اینکه آن را با قاشق هم زدیم و ذرات ژله در آب حل شد یک لیوان آب سرد را هم اضافه می کنیم و به هم میزنیم و سپس درون ظرفی که می خواهیم سرو کنیم می ریزیم و درون یخچال می گذاریم

پس از اینکه ژله بسته شد آن را باید درون ظرفی برگردونیم

میتوانید سینک ظرفشویی را ببندید و پر از آب گرم کنید و ظرف را به مدت چند ثانیه درون آن بگذارید و دربیاورید اما مواظب باشین توش آب نره !

بعد ظرفی که باید ژله درون آن برگردونده بشه روی ژله بگذارید و آن را برعکس کنید تا ژله به ظرف مورد نظر منتقل بشه .

سپس درون یخچال بگذارید .
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:53 ب.ظ
 
ارسال: #3
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
آخرین ویرایش در 06-07-1392 10:45 ب.ظ توسط Friga
قالب ژله


[عکس: images?q=tbn:ANd9GcSFDK2ULnJXjhF8tXYWIBE...mp;amp;t=1]


[عکس: 2%20coloured%20dessert%20%286%29.jpg]


[عکس: DSCF2057.jpg]


[عکس: attachment.php?thumbnail=22216]


[عکس: KCLMMHTR_MAIN3.jpg]


[عکس: Wall_Decor-Cake_Pan-Main.jpg]


[عکس: packa_59.jpg]
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:53 ب.ظ
 
ارسال: #4
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: image-503D_4CF7C8BC.jpg]
[عکس: image-5029_4CDE4C66.jpg]
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:53 ب.ظ
 
ارسال: #5
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: jelley.jpg]
[عکس: CIMG6006.JPG]
[عکس: CIMG5995.JPG]
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:53 ب.ظ
 
ارسال: #6
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: image-D2C5_4C80B9FA.jpg]
[عکس: image-D2C5_4C80B9FA.jpg]
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:54 ب.ظ
 
ارسال: #7
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
کالاسکا(دسر نوشابه)

مواد لازم :

نوشابه کولا=3 پیمانه

شکر=یک چهارم پیمانه

پودر ژلاتین=7 قاشق چای خوری

موز=3 عدد

آب جوش=یک چهارم پیمانه

طرز تهیه :

پودر ژلاتین و شکر را روی آب بپاشید و آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً حل شود . هنگامی که کاملاً یکدست شد به نوشابه اضافه کنید .

مقداری موز کف قالب بچینید و از ژله نوشابه کمی روی آن بریزید و در فریزرقرار دهید تا ببندد. سپس آن را خارج کرده و دوباره مقداری میوه روی آن بچنید و کمی ژله ی نوشابه روی آن بریزید و مجدداً به مدت 5 دقیقه در فریزر گذاشته تا بسته شود . این کار را تکرار کنید تا کاملاً قالب پر شود بعد در یخچال به مدت 6 ساعت می گذاریم تا دسر نوشابه بسته شود .

سپس آن را درون آب گرم بگذارید و در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف آن را با پاستیل های نوشابه تزئین کنید .

* نکته : در صورتی که بخواهید ژله شما سفت تر شود می توانید پودر ژلاتین آن را به اندازه یک قاشق چای خوری اضافه کنید.

برای اینکه ژله بهتر و سریع تر فرم بگیرد، ظرف محتوی ژله را می توانید در ظرفی فلزی بریزید و روی کاسه ای پر از یخ آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه بزنید تا غلیظ شود. در این حالت وقتی ژله را به ظرف اصلی که محتوی میوه خرد شده است منتقل می کنید، میوه ها در ظرف جابجا نمی شوند.
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:54 ب.ظ
 
ارسال: #8
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
ژله رنگین کمان

[عکس: 110.jpg]

مواد لازم :

ژله انگور(بنفش):یک بسته

ژله لیمو(سبز):یک بسته

ژله تمشک ابی(آبی):یک بسته

ژله پرتقال (نارنجی ):یک بسته

ژله آناناس(زرد ):یک بسته

ژله شاه توت (قرمز ):یک بسته

برای اینکه کارتون زودتر راه بیفته در موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست لطفا رنگ بعدی را آماده کنید .(20 دقیقه تو فریزر بسته میشه)

می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.

اگه می خواهید لایه ها یک اندازه بشه باید رنگ های اول را کمی کمتر بریزید ولی من اینکار را نکردم.واز نظر سایز لایه ها هم زیاد تفاوت نمی کرد.

لطفا لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .

می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.

برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ۳۰ ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم


[عکس: 1250709019702682_0_75442.jpg]




[عکس: image-5625_4C5CD2F1.jpg]


[عکس: image-CFD7_4C5CD44E.jpg]
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:55 ب.ظ
 
ارسال: #9
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: DSC03445.JPG]


اینم از ژله رنگین کمان من

این ژله رو اولین بارمه درست کردم لا به لای ژله موز گذاشتم تو رنگ آبی موزها معلومه

3ساعت زمان برد چون با فریزر درست کردم.
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:55 ب.ظ
 
ارسال: #10
RE: کلکسیون ژله های خوشگل و خوشمزه
پست‌ها: 757
تاریخ عضویت: 11 شهریور 1391
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
نوبتی هم باشه نوبت ژله اناره

درست کردنش هیچ کاری نداره باید دونه های انار رو به ظرف ژله اضافه کنی.

این تصویر 7% کوچکتر شده است و به اندازه (600x450) تغییر یافته است . برای مشاهده تصویر در سایز اصلی یعنی اندازه (640x480) کلیک کنید . برای نمایش عکس در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید .
[عکس: 5x8v0507k6zazy6oec3.jpg]

[عکس: attachment.php?thumbnail=15609]

[عکس: 1296465664_634320674366718750.jpg]

[عکس: edbec601661ef5112a793df5d1099b15.jpg]
















˙·٠خانمی آذر فروم٠·˙
12-06-1391 03:55 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان