کباب ماهی با خامه - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کباب ماهی با خامه
زمان کنونی: 21-09-1395،05:22 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 188

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کباب ماهی با خامه
ارسال: #1
کباب ماهی با خامه
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 82002042409837487025.jpg]

*عصاره زعفران حل شده الیت : قدری
*ماهی : 1 کیلو گرم
* پاپریكا : قدری
* كره : 3 قاشق سوپخوری
* خامه : 1 فنجان
* نمك : قدری
* پیاز : 4 قاشق سوپخوری
* پنیر پیتزا رنده شده : ربع فنجان


طرز تهیه :
ماهی را بقطعات دو سانتیمتر بریده در بشقابی که با کره چرب کرده اید ، بچینید
خامه و زعفران الیت و پاپریکا را با هم مخلوط کنید و بعد روی ماهی ها بمالید،
سپس پیاز و پنیر رنده شده و قدری کره رویش ریخته در فر بگذارید بپزد ،
پس از 20 یا 25 دقیقه آنرا از فر در آورید .


دیدن لینک ها برای شما امکانپذیر نیست . لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید




14-06-1392 01:37 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با روش‏های مختلف پخت کباب و چگونگی حفظ سلامت مواد غذایی آن Friga 0 97 10-12-1392 05:07 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب موهامورا Friga 0 245 01-10-1392 02:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) Friga 0 290 29-06-1392 01:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب ژاپنی Friga 0 239 22-06-1392 08:35 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی) سرآشپز 0 191 14-06-1392 01:40 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان