کباب بادمجان با سس گوجه - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کباب بادمجان با سس گوجه
زمان کنونی: 20-09-1395،06:12 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 203

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کباب بادمجان با سس گوجه
ارسال: #1
کباب بادمجان با سس گوجه
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 02965784886197288866.jpg]


۲ عدد بادمجان (بلند و یکدست وصاف )
250 تا 300 گرم گوشت
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
عصاره سیر الیت
نمک و فلفل و زرد چوبه
آویشن
یک قاشق کره
روغن مایع
یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی
فلفل سبز


پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید . کمی که طلایی شد یک قاشق مربا خوری زرد چوبه اضافه کرده و بعد گوشت را بیافزایید و تفت دهید .
سپس آب جوشیده شده روی گوشت ریخته به اندازه ای که روی گوشت را بگیرد .گوشتها که خوب پخت و آب آن کشیده شد , یک قاشق کره , فلفل سبز خرد شده و ادویه جات به همراه نمک و سیر خرد شده را اضافه کنید . پوست 2 عدد گوجه فرنگی را کنده ( اگر 5 دقیقه در آب جوش بیاندازید پوست ها راحت جدا می شود ) و آنها را خرد کرده به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید . بادمجانها را به صورت راه راه پوست بکنید . و بعد به صورت بلند ودراز به قطر نیم سانتیمتر ببرید . بادمجانها در روغن سرخ کرده ویا روغن زده ودر فر 190 درجه بگذارید . بادمجانها را به صورت به علاوه + روی هم قرار بدهید , وسط آن مایه گوشتی را گذاشته و بعد اول لایه زیری را روی هم آورده و بعد از آن لایه رویی مثل بقچه جمع کرده و روی آن یک خلال دندان زده . روی خلال دندان یک عدد گوجه مینیاتوری و یک تکه فلفل سبز بگذارید و بعد آنها را , هر چند عدد که درست کرده اید در ظرف فر چیده و در ته ظرف سسی مخلوط از رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی و کمی نمک و در صورت دلخواه ادویه اضافه کرده و در فر با حرارت 180 درجه بپزید . در آخر برای سرو می توانید از برنجهای مخلوط و یا ساده قالبی به همراه سس ته ظرف فر استفاده کنید

دیدن لینک ها برای شما امکانپذیر نیست . لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید




14-06-1392 01:36 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با روش‏های مختلف پخت کباب و چگونگی حفظ سلامت مواد غذایی آن Friga 0 97 10-12-1392 05:07 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب موهامورا Friga 0 245 01-10-1392 02:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) Friga 0 288 29-06-1392 01:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب ژاپنی Friga 0 239 22-06-1392 08:35 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی) سرآشپز 0 191 14-06-1392 01:40 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان