کاچی - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

کاچی
زمان کنونی: 29-06-1396،11:54 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 213

 
 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کاچی
ارسال: #1
کاچی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 15997635666174836292.jpg]

کاچی یک دسر ساده و در عین حال با وجود گلاب و زعفران خوش عطر و معطر است.

آرد گندم .... 1 پیمانه
آب .... 3 پیمانه
کره .... 200 گرو
گلاب .... نصف پیمانه
زعفران ساییده .... 1 ق چ
شکر .... 2 پیمانه
خلال بادام .... 1 ق غ
خلال پسته و بادام .... برای تزیین

1 - ابتدا شکر را همراه با آب بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر آب شده و مواد کمی غلیظ شوند.در آخر گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم تا عطر گلاب از بین نرود. غلظت این ماده باید مانند شهد مربا باشد.
2 - در ظرفی دیگر آرد را در کره کمی تفت میدهیم تا خامی آرد از بین رفته و آرد کمی قهوه ای شود.
3 - شیره بدست آمده در مرحله اول را به آرد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه کامل و سریع هم میزنیم. سپس خلال بادام و زعفران را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد مخلوط شوند.
4 - در این مرحله کاچی باید جا بیفتد یا به قول قدیمیا دم بکشد . یک پارچه به عنوان دم کنی در قابلمه گذاشته و روی حرارت بسیار بسیار کم و ترجیحا بر روی شعله پخش کن کاجی را به مدت 40 دقیقه دم کنید. و پس از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و با کمی خلال و یا کمی پودر دارچین آن را تزیین نمایید.
چند نکته:
1 - اگر کاچی شما سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید . غلظت کاچی باید مانند ماست چکیده باشد.
2 - در دستور سنتی کاچی از نبات به جای شکر و از روغن حیوانی به جای کره استفاده میشود.
3 - در بعضی از نقاط کشور از دو عدد تخم مرغ هم در کاچی استفاده میکنند.

من و الیت

 



19-08-1392 12:46 ق.ظ
 


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان