کالتسونه - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

کالتسونه
زمان کنونی: 20-09-1395،06:10 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 124

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: کالتسونه
ارسال: #1
کالتسونه
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 84380593835116397296.jpg]

قارچ ...................... 10 عدد
کدو ........................ 2 عدد
گوجه فرنگی ............. 1 عدد
پیاز ......................... 2 عدد
سینه مرغ تکه شده ....... 1 عدد
آویشن + نمک و فلفل و زردچوبه به مقار لازم
پنیر پیتزا...................... 1ب

کالتسونه یا کالزونه خوراکی شبیه به پیتزا است که در کشور ایتالیا بسیار رایج است. شما با تغییر مواد داخل آن می توانید کالتسونه های متنوعی درست کنید.تمام مواد را یکدست خرد کنید مرغ را با کمی آب ، یک پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه بپزید طوری که حدود 5 قاشق آب مرغ در آخر اضاافه بیاید.سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی را با آب مرغ مخلوط کرده روی اجاق با حرارت ملایم بجوشانید تا خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. سپس به همراه مرغ تکه شده به سبزیجات بالا اضافه کنید و به آن آویشن بزنید.در اینجا مواد داخل کالتسونه ما آماده است. خمیر را درست کنید بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به آن ریحان خشک اضافه کرده آن را ورز دهیدابتدا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را جداگانه با وردنه باز کنید. مواد را روی یکی از خمیرها بریزید پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.سپس خمیر دوم را روی آن گذاشته و با دقت دور دو خمیر را به هم متصل کنید. به کمک یک کارد دو برش کوچک سطحی عمودی و افقی روی خمیر بالایی بزنید. آن را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.کالستونه شما میتواند به صورت نیم دایره باشد. به این صورت که مواد را در یک سمت خمیر گذاشته و سمت دیگر را روی آن برگردانید.و مطابق روش قبل دوطرف خمیر را به دقت به هم بچسبانید. سپس در فر بگذارید.

منبع: manoelite.com



03-05-1392 03:18 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان