چیکن لینگویین فرانسوی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

چیکن لینگویین فرانسوی
زمان کنونی: 13-09-1395،07:56 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sarah
آخرین ارسال: sarah
پاسخ: 1
بازدید: 171

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: چیکن لینگویین فرانسوی
ارسال: #1
چیکن لینگویین فرانسوی
پست‌ها: 5
تاریخ عضویت: 09 آذر 1392
اعتبار: 10
حالت من: انتخاب نشده
آخرین ویرایش در 10-09-1392 02:02 ق.ظ توسط sarah
مواد لازم :
پاستاي لینگویین: 300 گرم
قارچ: 150 گرم، ورقه‌ورقه

سینه مرغ آبپز: یک عدد،‌خردشده

پیاز یا پیازچه ساطوری: یک‌سوم پیمانه
عصاره سیر: 1 عدد
کره: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 200 میلی‌لیتر پودر
پنير پارمزان: 100 گرم
خامه: 200 میلی‌لیتر نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کره را در یک تابه یا قابلمه بزرگ و گود روی شعله متوسط آب کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید.  قارچ را اضافه کنید، شعله را زیاد کرده تا  قارچ آب نیندازد، اما مواظب باشید سیر و پیاز نسوزد. شاید گاهی لازم باشد برای چند لحظه تابه را از روی حرارت بردارید.
شعله را کم کنید. کمی نمک و فلفل پاشیده و مرغ را اضافه کنید. شیر را روی مواد ریخته و صبر کنید تا ریز جوش بزند. عصاره سير و پاستای پخته را اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید. هنگامی که پاستا گرم شد و نشاسته آن سس پاستا را غلیظ کرد، خوراک را در ظرف کشیده و خامه را روی آن بدهید.پنير را نیز روی آن بپاشید.









10-09-1392 02:01 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان