چربی شیر پاستوریزه‌ شده متأسفانه واقعی نیست - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

چربی شیر پاستوریزه‌ شده متأسفانه واقعی نیست
زمان کنونی: 19-09-1395،03:34 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 108

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: چربی شیر پاستوریزه‌ شده متأسفانه واقعی نیست
ارسال: #1
چربی شیر پاستوریزه‌ شده متأسفانه واقعی نیست
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
چربی شیرهای پرچرب واقعی نیست برخلاف تصور بسیاری از ما شیر پرچربی که به‌صورت پاستوریزه ارائه می‌شود مانند شیری که در گاوداری‌ها دوشیده می‌شود نیست. براساس اظهارنظر پاره‌ای از کارشناسان چربی این ماده لبنی پاستوریزه‌شده متأسفانه واقعی نیست.

به گفته دکتر مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تغذیه چربی موجود در شیرها و لبنیات پرچرب مربوط به چربی شیر نیست، بلکه چربی شیر گرفته شده و روغنی به نام پالم به شیر اضافه می‌شود. پیش‌تر نیز مسئولان وزارت بهداشت درباره روغن پالم یا روغن نخل هشدار داده بودند. در سال‌های اخیر به‌دلیل تحریم‌ها و برخی از مشکلات داخلی، تولید‌کنندگان به واردات روغن‌های ارزان‌تر خوراکی نظیر روغن پالم روی آورده‌اند درحالی‌که روغن پالم بنا بر نظر متخصصان تغذیه حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع است که موجب افزایش کلسترول بد خون یعنی LDL شده و در نهایت تنگی و انسداد عروق وسکته‌های قلبی را به‌دنبال دارد.

به گفته دکتر علی‌اکبر سیاری معاون بهداشتی وزیر بهداشت از هر 3 مرد ایرانی، یک نفر با پوکی استخوان مواجه است. همچنین نیمی از زنان ایرانی پوکی استخوان دارند. 80 درصد مردم در سن مدرسه کمبود کلسیم دارند. سیاست جمهوری اسلامی ایران در این زمینه فعلا آن است که شیر در مدارس توزیع شود. غنی‌سازی شیر با ویتامین D نیز آغاز شده است و فعلا سیاست دیگری در این زمینه نداریم. این تصمیم از سوی وزارت بهداشت در حالی گرفته می‌شود که درسال‌های اخیر با افزایش بیش از اندازه قیمت شیر، مصرف این ماده لبنی به‌شدت در جامعه کاهش‌یافته و کارشناسان نسبت به بروز بیماری‌ پوکی استخوان در زنان و مردان 30سال به بالا ابراز نگرانی می‌کنند.

به گفته دکتر هدایت حسنی، معاون پژوهشی انستیتو تغذیه، پوکی استخوان از سن بالای 35 سال خود را نشان می‌دهد. عوارض کمبود ویتامین D و ویتامین‌های دیگری که از طریق فرآورده‌های لبنی دریافت می‌شوند نیز از 35 تا 40 سالگی ظاهر می‌شود. در واقع در سنین پایین فرد به آن مبتلا نمی‌شود و اینها بیماری‌هایی هستند که به‌تدریج خود را نشان می‌دهند.

منبع : همشهری آنلاین
 
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

24-10-1392 02:02 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نمک و چربی به عنوان سم سفید درخانوارهای ایرانی Friga 0 52 08-02-1393 05:03 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  فهرستی از میوه هایی که می توانید بر چاقی غلبه کنید و چربی بدنتان را بسوزانید Friga 0 108 29-11-1392 12:33 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  غذاهای پر چربی باعث کم شدن کیفیت اسپرم می‌شوند Friga 0 110 26-10-1392 12:34 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف عسل موجب کاهش چربی و وزن می شود Friga 0 101 21-09-1392 01:52 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف کیوی با پوست برای دستگاه گوارش مناسب نیست Friga 0 120 03-08-1392 02:33 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان