چرا در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود؟ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

چرا در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود؟
زمان کنونی: 19-09-1395،05:08 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 70

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: چرا در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود؟
ارسال: #1
چرا در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود؟
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
مصرف بیش از حد غذاهای بی مزه موجب از بین رفتن اشتها، کسالت و سستی اعضا و غذای شور موجب لاغری و خشکی بدن و همچنین غذای چرب ضعف معده، سنگینی و کسالت بدن و مصرف بیش از حد شیرینی موجب کاهش اشتها و گرفتگی عروق می‌شود.

ژاله علی اصل درباره بهترین غذاها برای افراد سالم، اظهار داشت: از بهترین غذاها برای افراد سالم می‌توان به گندم، گوشت (گوسفند و گوساله یکساله، بزغاله 6 ماهه، کبک، دراج، تیهو، جوجه مرغ و خروس، ماهی تازه و هر گوشت معتدل و سریع الهضم) اشاره کرد.

به گفته وی شیرینی‌های طبیعی ملایم به دلیل اینکه کبد دوستدار این نوع شیرینی‌ها است و خون طبیعی شیرین بوده و غذای تمام بدن از آن است می‌تواند بهترین غذای افرای سالم باشد، همچنین میوه‌هایی مانند انجیر و انگور قبل از غذا، انار ملس (ترش و شیرین) بعد از غذا، خربزه میان دو وعده غذا، رطب تازه در منطقه خرماخیز نیز از بهترین غذاها برای افراد سالم است.

در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود


این دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: در یک وعده چندین غذای مختلف با هم خورده نشود و تنوع غذایی در وعده‌های مختلف ضروری است، همچنین غذا نباید خیلی بی‌مزه باشد، چرا که موجب از بین رفتن اشتها، کسالت و سستی اعضا می‌شود.
علی اصل افزود: از مصرف زیاد ترشی‌ها، شیرینی‌ها، غذای شور و غذای چرب پرهیز شود و از عوارض مصرف زیاد شیرینی‌ها می‌توان به کاهش اشتها، تولید خون و صفرای غیرطبیعی، انسداد و گرفتگی عروق و فساد خون اشاره کرد.

وی گفت: مصرف زیاد غذای شور موجب لاغری و خشکی بدن می‌شود و از عوارض مصرف زیاد غذای چرب  به کاهش اشتها، ضعف معده، سنگینی و کسالت بدن می‌توان اشاره کرد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره طعم غذاها و ارتباط آنها با مزاج، خاطرنشان کرد: غذاهای طبع گرم دارای طعم تند، تلخ و شور بوده و غذاهای طبع سرد دارای طعم ترش، گس و قابض (موادی که یبوست آور باشد) همچنین غذاهای معتدل دارای طعم چرب، شیرین و بی‌مزه هستند.



منبع : تسنیم
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

30-10-1392 02:02 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکاتی برای نگهداری غذای پخته در یخچال Friga 0 81 15-01-1393 11:36 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  كدام یك از انواع مختلف ماست ها بهتر است؟ Friga 0 80 23-12-1392 03:22 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  ویژگی های یک وعده غذایی سالم در شرایط مناسب کاری Friga 0 87 22-12-1392 03:47 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  چند ایده برای افزایش کالری وعده‌های اصلی و میان‌وعده‌های کودکان Friga 0 58 21-12-1392 05:21 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آیا مصرف میان‌وعده در طول روز ضرورتی دارد یا خیر؟ Friga 0 73 26-11-1392 11:50 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان