پیتزا لقمه ای - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پیتزا لقمه ای
زمان کنونی: 14-09-1395،07:42 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 98

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پیتزا لقمه ای
ارسال: #1
پیتزا لقمه ای
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 34769596818970012232.jpg]


برای خمیر آب نیم لیتر آرد سفید ۱ کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر) مایه خمیر ۵۰ گرم نمک ۲ قاشق چایخوری روغن (روغن زیتون الیت) ۴ قاشق سوپ خوری مواد لازم : برای سس کنسرو گوجه فرنگی ۱ قوطی پیاز ۱ عدد سیر ۲ پر آویشن (Oregan) به میزان لازم نمک نصف قاشق چای خوری مواد لازم : برای داخل پیتزا پنیر پیتزا ۶۰۰ گرم پپرونی ۵۰ گرم ژامبون ۵۰ گرم می توانید بجای ژامبون و پپرونی گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

ظروف و وسایل لازم: ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) طرز تهیه: آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید . پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ۴۵ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد. وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١۵ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید. برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید. حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد. روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.


منبع: سایت الیت



03-05-1392 03:14 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پیتزا قرمه سبزی سرآشپز 1 141 17-06-1395 04:14 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه پیتزا مرغ و سیب زمینی Friga 0 237 05-09-1392 10:22 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  پیتزا بادمجان اسفناج سرآشپز 0 147 03-05-1392 03:30 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  پیتزا گوجه سرآشپز 0 133 03-05-1392 03:25 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  پیتزا برگر سرآشپز 0 158 03-05-1392 03:23 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان