پیتزا بروشتا - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

پیتزا بروشتا
زمان کنونی: 31-05-1396،01:19 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 186

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پیتزا بروشتا
ارسال: #1
پیتزا بروشتا
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 21853679852590731670.jpg]


 5 عدد گوجه رسيده يا يك كنسرو گوجه خرد شده
نان فرانسوي ............................. يك عدد پستو
ريحان ............................... 2 قاشق غذاخوري
پنير موتزارلا رنده شده ................. 300 گرم
روغن زيتون الیت .............................. مقداري

بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. پستو (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ايتاليايي است كه از برگ ريحان تهيه مي شود. مواد اصلي تشكيل دهنده اين سس در اينجا ريحان، روغن زيتون، سير تازه و كمي نمك است البته پستو اصلي به همراه مواد قبلي داراي پنير پارمسان و دانه كاج است. مي توانيد سس پستو را به مقدار معين تهيه و آن را فريز ( تا 6 ماه ميتوانيد در فريزر نگهداري كنيد) و در مواقع ضروري از‌آن استفاده كنيد. در اينجا من از پستوي يخ زده استفاده كرده ام.ابتدا نان فرانسوي را برش دهيد گوجه ها را خرد كنيدبا پستو مخلوط كرده روي اجاق به مدت ده دقيقه حرارت دهيدسيني فر را برداشته،‌ كف آن را با روغن زيتون چرب كنيدبرش هاي نان را در آن بچينيداز سس گوجه و پستو روي نان بريزدو روي آن را پنير موتزالا ريخته داخل فر بگذاريد تا پنيرذوب و طلايي رنگ شود (حدود 3 دقيقه)



03-05-1392 03:19 ب.ظ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پیتزا بروکلی ehsan_f1230 0 33 06-03-1396 12:05 ب.ظ
آخرین ارسال: ehsan_f1230
  پیتزا قرمه سبزی سرآشپز 1 191 17-06-1395 04:14 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه پیتزا مرغ و سیب زمینی Friga 0 289 05-09-1392 10:22 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  پیتزا بادمجان اسفناج سرآشپز 0 226 03-05-1392 03:30 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  پیتزا گوجه سرآشپز 0 177 03-05-1392 03:25 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان