پیتزا بادمجان اسفناج - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پیتزا بادمجان اسفناج
زمان کنونی: 14-09-1395،11:52 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 148

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پیتزا بادمجان اسفناج
ارسال: #1
پیتزا بادمجان اسفناج
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 12211548444857857903.jpg]

 سس گوجه‌فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
 سیر یا زنجبیل رنده شده: یك قاشق غذاخوری
 بادمجان متوسط: یك عدد، حلقه‌حلقه شده با پوست
  روغن زیتون الیت : 2 قاشق غذاخوری
 اسفناج پخته: 120 گرم

- یك واحد خمیر را نصف كرده و هر كدام را جداگانه پهن كنید. 2- سیر یا زنجبیل را با سس مخلوط كنید. بادمجان‌ها را روی سینی فر قرار داده و دوطرف آن را با روغن چرب كنید و 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا هر دوطرف آن برشته شود. 3- سس را روی خمیر پخش كرده و اسفناج را روی آن بگذارید. بادمجان را روی آن قرار داده و پنیر موتزارلا را با دست تكه‌تكه كرده و روی پیتزا پخش كنید. 4- پیتزا را آنقدر در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید تا اطراف خمیر طلایی شود. اگر می‌خواهید آن را روی منقل تهیه كنید دوطرف خمیر را چرب كرده و روی توری گذاشته و روی منقل روشن قرار دهید 5- پس از 5 دقیقه به كمك چنگال خمیر را برگردانید، سس را روی آن پخش كرده و مواد را روی آن بچینید و پس از 5 دقیقه یا زمانی كه خمیر پخت، آن را برداشته و سرو كنید.



03-05-1392 03:30 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پیتزا قرمه سبزی سرآشپز 1 141 17-06-1395 04:14 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه پیتزا مرغ و سیب زمینی Friga 0 237 05-09-1392 10:22 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  پیتزا گوجه سرآشپز 0 133 03-05-1392 03:25 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  پیتزا برگر سرآشپز 0 158 03-05-1392 03:23 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  پیتزا بروشتا سرآشپز 0 145 03-05-1392 03:19 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان