پیتزای خانگی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پیتزای خانگی
زمان کنونی: 18-09-1395،01:20 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 147

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پیتزای خانگی
ارسال: #1
پیتزای خانگی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: pca635d909b175f9f801b64bd7070926fc_zimg_004_15.jpg]
مواد لازم برای نان پیتزا (دو پیتزای متوسط که ۴ نفر رو سیر میکنه):
آردِ مخصوص نان پزی : ۳ و یک چهارم فنجان
آب: ۱ و یک دوم فنجان
مخمر نان: ۲ و یک چهارم قاشق چایخوری.
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
آرد سبوس دار: نصف فنجان

مواد لازم برای پیتزا:
سس پیتزا ۶ قاشق غذا خوری (یا ۴ قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی‌ که در ۲ قاشق غذاخوری آب گرم رقیق شده).
پنیر پیتزا (من از مازارلا کم چرب استفاده می‌کنم) ۴۰۰ گرم.
روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری
تاپینگ پیتزا:
فلفل دلمه سبز، ۱ عدد. خرد شده.
پیاز قرمز،۱ متوسط، ساتوری.
قارچ ۷-۸ دونه، قاچ شده.
گوجه فرنگی‌ خشک شده چند تکه، خرد شده.

البته میتونید هر چیزی که دوست دارید یا در دسترس دارید استفاده کنید، مثل زیتون، سوسیس حلقه شده، گوشت چرخ کرده سرخ شده، یا هر چیزی دیگه

طرز تهیه:

لطفا به دستور تهیه نان بربری مراجعه کرده و از قدم یک تا یازده رو دقیقا اجرا کنید. در اون مرحله که چونه‌ها را بدو قسمت مساوی تقسیم کرده و رها کرده اید‌. اجاق رو آماده کنید: یکی‌ از میله‌ها رو در پایین‌ترین طبقه قرار داده و دومین میله رو بذارید روی طبقه وسطی فر. یک سینی بزرگ الومینومی مخصوص فررو در چندین جا سوراخ کرده، کمی‌ سطح اون رو چرب کرده و سپس روی طبقه پایین (اونکه نزیکتر به حرارت هست) قرار بدید . در فررو ببندید و بگذارید روی ۴۰۰ فارنهایت برای پانزده دقیقه.
[عکس: pce4799a34b71f18ec6cb1a409c134bffe_zimg_001_15a.jpg]

حالا برگردید سرِ چونه ها. پس از اتمام ده دقیقه و هنگامی که می‌خواهید چونه‌های نان رو روی یک سطح صاف و تمیز که کمی بروی اون کمی آرد سبوس پخش شده باز کنید، اونها رو به جای اینکه بشکل بیضی در آرید، ایندفعه. با کمک وردنه اونها رو کاملا گرد و به قطر خیلی‌ کم در آرید. روی هر یک از خمیر‌های گرد شدۀ نان یک قاشق روغن زیتون بریزید و با پشت قاشق یا برس پخش کنید. اونها رو روی صفحه الومینیومی قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه با همون درجه ۴۰۰ بذارید بپزه (اگه فر به اندازه کافی‌ جا نداره ممکنه لازم بشه یکی یکی نان ها رو بپزید، اشکالی‌ نداره
[عکس: pc3e616646df9c5fc5322b5c79a149c9d9_zimg_002_15b.jpg]

صفحه الومینیومی رو از فر بیرون بیاورید و روی نان شروع به کار کنید: یک لایه سس پیتزا (یا رب گوجه رقیق شده) یک لایه خیلی‌ نازک پنیر رنده شده، یک لایه تاپینگ و بالاخره یک لایه کلفت تر پنیر رنده شده. دو نکته مهم: اول اینکه روی نان رو خیلی‌ پر و پیمون نکنید جوری که سطح نان جای نفس کشیدن و پخته شدن نداشته باشه. دوم میتونید پیاز و فلفل خورد شده رو قبلن یه تفت سریع بدید که میزان پختش در فر با میزان پخت قارچ و بقیه چیزها متناسبتر باشه
[عکس: pca133bd6f7cb40ec26d5e8c23e73c4212_zimg_003_15c.jpg]


ظرف الومینیومی حاوی نان پیتزا رو با احتیاط بداخل فربرگردونید اما ایندفعه بذارید روی میلۀ وسط . درفر رو بسته و بمدت ۲۰ دقیقه با همون درجه حرارت ۴۰۰بپزید. وقتی که نان برشته و پنیر روش آب شده باشه آماده ست. از فر در آرید و در ظرف مناسب گذاشته و به قطعات مثلثی ببرید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-10-1391 12:10 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پیتزای گوشت ایتالیایی سرآشپز 0 201 27-08-1392 10:45 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  طرز تهیه ی پیتزای توپی Friga 0 227 02-07-1392 03:44 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی با گوشت قرمز یا مرغ Friga 0 3,715 12-01-1392 10:12 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه پیتزای گوشت و بادمجان sahari 0 206 14-12-1391 05:40 ب.ظ
آخرین ارسال: sahari

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان