پخت شیرینی پاری برست کوچک - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پخت شیرینی پاری برست کوچک
زمان کنونی: 19-09-1395،11:04 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SecreT
آخرین ارسال: SecreT
پاسخ: 1
بازدید: 73

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پخت شیرینی پاری برست کوچک
ارسال: #1
پخت شیرینی پاری برست کوچک
پست‌ها: 368
تاریخ عضویت: 11 تير 1392
اعتبار: 39
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: fo1152.jpg]

مواد لازم :
 تخم مرغ
 5 تا 6 عدد
 آرد گندم
 1 لیوان معمولی ( 125 گرم)
 آب
 1لیوان معمولی (یک چهارم لیتر)
 روغن
 نصف لیوان کوچک (100 گرم)
 خامه
 250 گرم
وانیل
نصف قاشق چایخوری
پودر قند
3 تا 4 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آب و روغن را در ظرفی می ریزیم ، روی زآتش می گذاریم تا جوش بیاید . آرد را یک مرتبه داخلآب جوشان می ریزیم ، کمی زیر و رو می کنیم تا آب تبخیر شده و خمیر کاملا سفت شود . خمیر را از روی آتش برداشته می گذاریم کمی سرد شود . یک عدد تخم مرغ در خمیر می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم ، به همین ترتیب همه تخم مرغ ها را با خمیر مخلوط می کنیم . هر قدر تخم مرغ این خمیر بیشتر بشود زیادتر پف کرده ، لطیف تر می شود ، مشروط بر اینکه خمیر شل نشود .

سینی فر را کمی چرب می کنیم ، فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 225 درجه سانتیگراد گرم می کنیم ، از خمیر مقداری در قیف ریخته ، دایره های کوچکی در سینی می ریزیم . سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم . حرارت را 50 درجه کم می کنیم . به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم نان در فر بماند ، بعد از 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم . نان ها باید کاملا پف کرده و داخل آن ها خالی شود.

شیرینی ها را بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود . 250 گرم خامه را با نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم . ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و می زنیم تا خامه سفت شده ، فرم بگیرد . بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری پودر قند را با خامه مخلوط می کنیم .

ممکن است 2 عدد سفیده تخم مرغ را در حدی که کاملا ، سفید ، سفت و خشک شود ، هم زده ، کم کم داخل خامه بریزیم .

روی نان را یک دایره بر می داریم و خامه را در قیف ریخته ، داخل نان را توسط قیف پر می کنیم . ورقه ای را که از روی نان برداشته ایم روی آن قرار می دهیم و کمی پودر قند روی آن می پاشیم .

در صورت تمایل می توانیم 2 تا 3 قاشق مربای آلبالو بدون شربت را با خامه مخلوط نموده ، نان را پر کنیم. همچنین می توانیم وقتی نان ها را در سینی برای طبخ گذاشتیم ، قبل از پخته شدن مقداری بادام پوست گرفته ، به صورت ورقه یا خلال بادام روی آن ها بپاشیم و بعد شیرینی را طبخ کنیم.

این خمیر را می توانیم یکجا در قالب گرد میان خالی ، که کف آن را چرب کرده ایم ریخته ، طبخ کنیم (در این صورت مدت طبخ در حدود 45 دقیقه می شود ) و داخل آن را با خامه پر نمائیم.این شیرینی فرانسوی می باشد.

باید توجه داشت انواع شیرینی ها که با خامه ترئین می شوند ، پس از طبخ ابتدا باید کاملا سرد شوند و بعد با خامه تزئین گردند.
















[عکس: festival-crowd2.jpg]
12-04-1392 02:28 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده ای جالب برای تزئین شیرینی برای سال نو Friga 0 179 22-12-1392 04:18 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه شیرینی شکلاتی کرم دار samaneh 0 225 30-10-1392 11:49 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  شیرینی سوئدی Emziper 0 120 22-05-1392 12:25 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  شیرینی آجیلی میوه ای کریسمس Emziper 0 100 22-05-1392 12:24 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  شیرینی شکلاتی براتی Emziper 0 96 22-05-1392 12:23 ق.ظ
آخرین ارسال: Emziper

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان