پای اسپاگتی - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

پای اسپاگتی
زمان کنونی: 30-06-1396،01:35 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 291

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پای اسپاگتی
ارسال: #1
پای اسپاگتی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 83154185417725967051.jpg]

230 گرم ماکارونی نپخته
2 قاشق غذاخوری کره
8 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 فنجان شیر
1/3 فنجان ژامبون گوشت
3 عدد پیازچه خرد شده
1/4 قاشق چای خوری فلفل ( یا چاشنی لیمو و فلفل الیت)
1/4 فنجان پنیر پارمسان خرد شده
تهیه
آب را بجوشانید و مقداری نمک در آن بریزید سپس اسپاگتی را طبق دستور روی بسته آن بپزید ، آن را در صافی ریخته و با آب سرد بشورید.
فر را در دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. ظرف مخصوص فر را با نصف قاشق غذاخوری کره چرب کنید.
در کاسه ای تخم مرغ، شیر، ژامبون، پیازچه، فلفل و 3 قاشق غذاخوری پارمسان را با همزن مخلوط کنید سپس اسپاگتی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به ظرف مخصوص فر منتقل کرده و به طور یکنواخت  آن را در ظرف پهن کنید و روی آن را با باقیمانده کره چرب کرده و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را روی آن بریزید .آن را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانیکه روی آن طلایی شود.



24-03-1392 11:53 ب.ظ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سالاد اسپاگتی سرآشپز 2 332 04-07-1395 03:09 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  اسپاگتی با تخم مرغ سرآشپز 0 206 25-03-1392 12:08 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با لیمو و اسفناج سرآشپز 0 195 25-03-1392 12:07 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی با پنیر و بادمجان سرآشپز 0 244 25-03-1392 12:05 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  اسپاگتی بولونی سرآشپز 0 291 25-03-1392 12:04 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان