پایلا - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پایلا
زمان کنونی: 16-09-1395،12:06 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 118

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پایلا
ارسال: #1
پایلا
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
آخرین ویرایش در 11-03-1392 09:17 ب.ظ توسط سرآشپز
[عکس: 39645986722646390846.jpg]




برنج  600 گرم

مرغ پاک کرده  1 عدد
میگو  500 گرم
سیر  3 تا 4 حبه (یا عصاره سیر الیت)
رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مایع  150 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری (یا عصاره زعفران الیت)
نمک و فلفل به قدر کافی



برنج را یک ساعت قبل از طبخ بشویید و آن را با 5 تا 6 لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و 100 گرم از روغنمخلوط کرده ، بگذارید بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و 1 تا 2 حبه سیر ویک عدد پیاز خردکرده و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید . به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.

میگو را تمیز کرده پوستش را بگیرید و پس از شستن در آبکش بریزید . فلفل را به مربع هایکوچک خرد کنید . 50 گرم از روغن را در تابه ریخته . 2 تا 3 پره سیر را کوبیده به آ« اضافه کرده بهم بزنید . فلفل و میگو را با سیر تفت دهید و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را باآن مخلوط کنید.

گوشت مرغ را ریز کنید . آب مرغ را از صافی رد کرده و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج بریزید .

برنج را روی حرارت ملایم گذاشته تا آب برنج کمی کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج بگذارید . بعد از پخت برنج تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده ،بعد آن را میل نمایید.



11-03-1392 09:16 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان