پاستيتسيو، خوراکی اصالتا یونانی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پاستيتسيو، خوراکی اصالتا یونانی
زمان کنونی: 13-09-1395،12:21 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 59

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پاستيتسيو، خوراکی اصالتا یونانی
ارسال: #1
پاستيتسيو، خوراکی اصالتا یونانی
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
پاستيتسيو خوراكي اصالتاً يوناني است كه به عنوان يك وعده غذايي غني، سنگين و چرب و چيلي مناسب ذائقه ايراني! و ناهاري دلچسب است. پيشنهاد ميشود براي اينكه غذايي رژيميتر داشته باشيد به جاي گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون يا شترمرغ در طبخ آن استفاده كنيد تا بعد از صرف غذا بتوانيد حركت كنيد!

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر


گوشت گوساله چرخكرده : 450 گرم
پياز بزرگ ساطوري: يك عدد
رب گوجهفرنگي: 4 قاشق غذاخوري
آب مرغ يك پيمانه: 250 ميليليتر
دارچين: يك قاشق چايخوري
پاستاي فرمي: 300 گرم
خامه سفت : 300 ميليليتر
كره: 25 گرم
آرد: 25 گرم
گوجهفرنگي متوسط ورقه ورقه: 2 عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم


روش تهیه :

فر را روي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. گوشت چرخكرده و پياز را در يك تابه نسوز بدون روغن روي شعله متوسط تفت دهيد. دائم آن را هم بزنيد تا پياز نرم شده و گوشت قهوهاي كمرنگ شود.
رب گوجهفرنگي، دارچين و آب مرغ را اضافه كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد. در تابه بسته و 10 دقيقه آن را بجوشانيد.

پاستا را در يك قابلمه آب جوشان و نمك 12-10 دقيقه بجوشانيد تا نرم شود، اما كامل نپزيد.

در يك ظرف نسوز مناسب كه چرب شده است پاستا و مايه گوشت را به ترتيب لايه لايه بچينيد.

كره را در يك قابلمه آب كنيد، آرد را 30 ثانيه در آن تفت داده و خامه را اضافه كنيد. هنگامي كه سس گرم شد و مواد كاملاً و يكدست با هم مخلوط شدند نمك و فلفل زده و از روي شعله برداريد.

چند قاشق از سس را روي مايه گوشت و پاستا ريخته و گوجهفرنگيهاي حلقهحلقه را روي آن بچينيد. باقي سس را روي گوجهفرنگي ريخته و 30 تا 35 دقيقه در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود سپس با سالاد سرو كنيد.



16-05-1392 09:08 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برگر یونانی با پنیر فتا سرآشپز 0 75 27-04-1392 02:52 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان