پاراتاس گیاهی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

پاراتاس گیاهی
زمان کنونی: 17-09-1395،11:52 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 128

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: پاراتاس گیاهی
ارسال: #1
پاراتاس گیاهی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 81141054470908680492.jpg]

مواد خمیر:
 آرد سفید : 1 و 3/4 پیمانه
 نمک : 1/2 قاشق چایخوری

 آب : 1 پیمانه
 روغن زیتون الیت : 100 گرم

 مواد میانی:
 سیب زمینی : نیم کیلو
 زردچوبه : 1/2 قاشق چایخوری
 گرام ماسالا : 1 قاشق چایخوری
 زنجفیل تازه : 1 قاشق چایخوری
 گشنیز تازه : 1 قاشق غذاخوری
 فلفل تند : 3 عدد خرد شده

 نمک : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه
1-ابتدا برای درست کردن خمیر همه مواد لازم برای خمیر را بجز آب با یکدیگر مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه می کنیم تا وقتی خمیر حاصل شود و بدست نچسبد. 2-خمیر بدست آمده را به 6 قسمت تفسیم می کنیم و هر کدام را به کمک وردنه یا دست گرد می کنیم. 3- سیب زمینی ها را روی حرارت می گذاریم تا بپزد سپس پوست گرفته و رنده یا له می کنیم تا بصورت پوره در آید. 4-مواد میانی را با یکدیگر مخلوط و با پوره سیب زمینی ترکیب می کنیم. 5-مواد میانی آماده شده را به نسبت مساوی روی سطح خمیر پهن می کنیم و یک خمیر دیگر را روی آن گذاشته و دو لبه های خمیر را خوب توسط انگشت به یکدیگر متصل کرده و شکل می دهیم، در ماهیتابه روغن ریخته و دو طرف خمیر پر شده را در آن سرخ می کنیم. زمان سرخ شدن ادامه پیدا کرده تا رنگ خمیر قهوه ای شود. 6-پاراتاس های آماده و سرخ شده را از ماهیتابه خارج و در ظرف مورد نظر گذاشته ، بلافاصله سرو می کنیم.

منبع: manoelite.com



31-04-1392 12:49 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کباب چوبی گیاهی سرآشپز 0 97 31-04-1392 12:39 ق.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان