ناگت سبزیجات - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

ناگت سبزیجات
زمان کنونی: 20-09-1395،08:34 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 104

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ناگت سبزیجات
ارسال: #1
ناگت سبزیجات
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 74872512346312171530.jpg]

 پودر سوخاری الیت: نصف پیمانه
 پوره سیب‌زمینی: یک و نیم پیمانه
 اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه

 اسپری روغن
 نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
 فلفل سیاه: به مقدار لازم

• فر را روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. • درون ظرف مخصوص پخت، لایه‌ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید. • درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. • درون کاسه‌ای متوسط، سیب‌زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن‌ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید. • ناگت‌ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید منتقل کرده و کمی آن‌ها را به روغن آغشته کنید. • ناگت‌ها را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آن‌ها مایل به قهوه‌ای شده و داغ شوند، حرارت دهید.



31-04-1392 12:46 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کره سبزیجات برای تغذیه ی بچه ها Friga 0 147 07-07-1392 06:48 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی غذای سبزیجات (غذای هندی) Friga 0 140 30-06-1392 04:31 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  سبزیجات برشته شده رژیمی Friga 0 133 26-06-1392 05:59 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خورشت سبزیجات سرآشپز 0 128 31-05-1392 10:42 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  کیک سبزیجات سرآشپز 0 124 31-05-1392 10:31 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان