نان كماج خرمايي - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

نان كماج خرمايي
زمان کنونی: 13-09-1395،07:56 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SecreT
آخرین ارسال: SecreT
پاسخ: 1
بازدید: 69

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: نان كماج خرمايي
ارسال: #1
نان كماج خرمايي
پست‌ها: 368
تاریخ عضویت: 11 تير 1392
اعتبار: 39
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: fo1180.jpg]

مواد لازم :

 شير
2 ليوان
 آب ولرم
 1ليوان
 تخم مرغ
 6 عدد
شكر
 1/5 ( يك و نيم ) ليوان
 روغن مايع
 يك و يك سوم ليوان
مايه خمير
3 قاشق سوپخوري
آرد
8 الي 9 ليوان
خرماي بدون هسته و چرخ شده
به ميزان لازم
سياه دانه و كنجد
به مقدار لازم
زرده تخم مرغ
1 الي 2 عدد
طرز تهيه :
تهيه خمير نان كماج دو مرحله اي است
1_ مرحله اول براي تهيه خمير كماج
نيم ليوان شكر و سه قاشق خمير مايه ويك ليوان آب ولرم را خوب با هم مخلوط ميكنيم و خميرنسبتاً شلي درست ميشود كه اين خمير را در جاي گرمي گذاشته تا مايه خمير عمل كند و موجب ور آمدن آن شود اگر دما مناسب باشد سريعتر و گر نه مدت بيشتري طول خواهد كشيد .بايستي آنقدر صبر كنيد تا حبابهايي در خمير ايجاد شده و خمير بالا آمده و كاملاً سبك شود . بعد نوبت به تهيه مرحله دوم خمير ميشود .
2_ مرحله دوم تهيه خمير كماج
در اين مرحله تخم مرغها را در ظرفي بريزيد و با همزن خوب بزنيد بعد شير (2 ليوان ) و شكر ( 1 ليوان ) و روغن ( يك و يك سوم ليوان ) را اضافه و باز هم هم بزنيد وخمير مرحله اول را به آن اضافه كنيد و باز هم به هم بزنيد تا مخلوط شود و آرد الك شده اضافه كنيد معمولاً بنا بر اينكه نوع آرد معمولي و مخصوص نانوايي باشد يا آرد سفيد مخصوص كيك ميزان آردي كه اضافه ميكنيد كمي فرق ميكند تا آنجايي آرد اضافه شود كه خمير به دست نچسبد . روي خمير را بپوشانيد ودر جاي نسبتاً گرمي قرار دهيد تا حجم آن بيش از دو برابر شده و ور آيد وكاملاً درون خمير متخلخل و حفره هايي ايجاد شود كه نشانه آماده بودن خمير ميباشد .نيم ساعت قبل از اينكه نانها را در فر بگذاريد فر را روشن و روي 180 درجه تنظيم كنيد . كف سيني را چرب و گلوله هايي از خمير برداشته و خرما درون آن گذاشته و به شكل گيس باف يا گل و يا پاپيون و ... هر شكلي كه دوست داريد فرم داده و در سيني بچينيد و روي آنرا با برس زرده تخم مرغ زده شده بزنيد و دانه كنجد يا سياه دانه بريزيد و در فر مدت 20 دقيقه گذاشته و بعد از اين مدت در گرمكن فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود اگر فر شما گرمكن ندارد گريل را روشن كرده و وقتي طلايي شد نان كماج آماده شده را در سبد بچينيد و سيني ديگري را كه از قبل آماده كرده بوديد در فر بگذاريد
اگر تعدادنفرات شما كم است نصف مقدار بالا را تهيه كنيد . اين نان براي افطار و صبحانه و به عنوان يك ميان وعده سالم براي كودكانتان در مدرسه بسيار مناسب ميباشد.
[عکس: fo1181.jpg]

 
مراحل تهیه خمیر:
 
[عکس: fo1182.jpg]

 
[عکس: fo1183.jpg]

 
[عکس: fo1184.jpg]

 
[عکس: fo1185.jpg]

 
[عکس: fo1186.jpg]

 
[عکس: fo1187.jpg]
















[عکس: festival-crowd2.jpg]
12-04-1392 02:22 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
2 طرز تهیه نان كماج خرمايي malijoon 0 153 23-01-1392 10:28 ب.ظ
آخرین ارسال: malijoon

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان