مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری موثر است - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری موثر است
زمان کنونی: 31-04-1396،02:23 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 166

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری موثر است
ارسال: #1
مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری موثر است
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 158766.jpg]

 مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری موثر است و از این حیث می توان گفت که خاصیت ضد پیری دارد.
به گفته یک کارشناس تغذیه، مصرف ماهی و فرآورده‌های دریایی از ابتلا به سرطان‌ جلوگیری کرده و خاصیت ضد پیری دارد.

فرح روشن پوربر ضرورت مصرف ماهی و سایر فرآورده های دریایی تاکید کرد و اظهار داشت: مهمترین و شاخص‌ترین مزایای استفاده از این فرآورده‌ها وجود اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 در این مواد است.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، مصرف اسیدهای چرب امگا 3 را برای رشد سلولهای عصبی، جلوگیری از لخته شدن خون، کمک به انعطاف پذیری شریان‌های حیاتی و جلوگیری از انسداد عروق و سکته‌های قلبی مهم ارزیابی کرد.

به گفته روشن پور ماهی و انواع فرآورده‌های دریایی شامل مقادیر زیادی کلسیم، فسفر و ویتامین «ب» هستند و از این جهت برای رشد دندان‌ها و استخوان‌ها مفید می‌باشند.

روشن پور افزود: ماهی همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی آهن است و از این حیث می تواند نقش موثری در جلوگیری از کم خونی داشته باشد.

وی ادامه داد: انواع ماهی‌ها همچنین دارای مقادیری از «روی» هستند که در بهبود رشد قد نقش اثرگذار دارند.

این کارشناس تغذیه گفت: ماهی همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی «ید» است که در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های تیروئیدی و بهبود عملکرد سلول‌های عصبی نقش مهمی دارد.

روشن پور ادامه داد: ماهی همچنین حاوی مواد ایمنی زا و حفاظت کننده ریه است و از این حیث برای جلوگیری از اثرات مخرب سیگار موثر بوده و مصرف آن در افراد سیگاری بیشتر توصیه می‌شود.

به گفته این کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، ماهی همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌های قوی ملانیوم و کوآنزیم‌های مهمی می‌باشد که از تشکیل رادیکال‌های آزاد جلوگیری کرده و می تواند نقش موثری در کاهش ابتلا به سرطان داشته باشد.

روشن پور تاکید کرد: مصرف ماهی در به تاخیر انداختن سرطان و جلوگیری از پیری نیز موثر است و از این حیث می توان گفت که خاصیت ضد پیری دارد.

روشن پور سپس مصرف ماهی را در کودکان، زنان باردار، زنان شیرده و کهنسالان توصیه کرد.

این کارشناس تغذیه مصرف دو بار در هفته ماهی و سایر فرآورده های دریایی را ضروری عنوان و ابراز داشت: به نظر می‌رسد مصرف ماهی به علت بوی خاص آن مورد پسند خانواده‌ها نباشد اما معطر کردن آن با سبزیجات و مصرف زیاد آن می‌تواند نقش موثری در تغییر ذائقه افراد داشته باشد.

روشن پور بهترین شیوه پخت ماهی را کباب کردن، بخارپز کردن و در فر قرار دادن عنوان و توصیه کرد: تا حد امکان از سرخ کردن ماهی خوداری شود.

وی در پایان گفت: هر چند ماهی‌های دریایی حاوی مواد مغذی بیشتری هستند، اما در صورت نبود ماهی‌های دریایی، ماهی‌های پرورشی می‌توانند جایگزین خوبی برای آنها باشند.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

25-12-1391 03:36 ب.ظ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکات مهم در مصرف گوجه سبز ladan 0 32 21-01-1396 12:18 ب.ظ
آخرین ارسال: ladan
  فواید مصرف فیبر Friga 0 168 29-09-1393 04:36 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف مواد قندی و نشاسته ای در سالمندان منجر به زوال عقل و اختلال ادراکی میشود Friga 0 117 12-07-1393 05:26 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خوراکی هایی که باعث پیری می شوند Friga 0 210 31-06-1393 05:47 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف نوشابه‌های انرژی‌زای سبب انقباض غیر طبیعی عضله قلب و اختلال در ضربان قلب می شود Friga 0 117 17-06-1393 12:44 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان