مصرف فیبر خوراکی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش ‌می‌دهد - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

مصرف فیبر خوراکی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش ‌می‌دهد
زمان کنونی: 17-09-1395،02:12 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 73

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: مصرف فیبر خوراکی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش ‌می‌دهد
ارسال: #1
مصرف فیبر خوراکی خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش ‌می‌دهد
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
متخصصان قلب معتقدند که افزایش مصرف فیبر خوراکی در رژیم غذایی روزانه، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش ‌می‌دهد.

در این مطالعه «دیان تریاپلتون» از دانشکده علوم غذایی و تغذیه دانشگاه «لیدز» در انگلیس میزان مصرف فیبر خوراکی را در بین گروهی از داوطلبان در آمریکا، استرالیا، اروپا و ژاپن بررسی کرد. تریاپلتون گفت: در مطالعات خود مشاهده کردیم مصرف انواع فیبر خوراکی غیرمحلول شامل فیبر موجود در میوه‌ها و سبزیجات، خطر ابتلا به بیماری شریان‌های کرونری و بیماری‌های قلبی - عروقی را کاهش می‌دهد. همچنین افزایش مصرف فیبرهای خوراکی محلول نیز منجر به کاهش چشمگیر خطر ابتلا به بیماری شریان‌های کرونری در افراد می‌شود.

محققان در این مطالعه همچنین اظهار داشتند: یافته‌های این مطالعه توصیه‌های مطرح شده برای گنجاندن میزان بیشتری فیبر خوراکی در رژیم غذایی و وجود ارتباط میان کاهش ابتلا به بیماری قلبی با مصرف بیشتر فیبر خوراکی را تایید می‌کند.


منبع : ایسنا

 
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

10-10-1392 07:58 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فواید مصرف فیبر Friga 0 122 29-09-1393 04:36 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف مواد قندی و نشاسته ای در سالمندان منجر به زوال عقل و اختلال ادراکی میشود Friga 0 72 12-07-1393 05:26 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  نقش صبحانه در کاهش وزن و پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی و دیابت Friga 0 74 03-07-1393 05:43 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  خوراکی هایی که باعث پیری می شوند Friga 0 141 31-06-1393 05:47 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  مصرف نوشابه‌های انرژی‌زای سبب انقباض غیر طبیعی عضله قلب و اختلال در ضربان قلب می شود Friga 0 80 17-06-1393 12:44 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان