مرغ شکم پر(دست پخت خودم) - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

مرغ شکم پر(دست پخت خودم)
زمان کنونی: 18-09-1395،09:37 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sahari
آخرین ارسال: sahari
پاسخ: 1
بازدید: 243

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: مرغ شکم پر(دست پخت خودم)
ارسال: #1
مرغ شکم پر(دست پخت خودم)
پست‌ها: 286
تاریخ عضویت: 06 بهمن 1391
اعتبار: 69
حالت من: انتخاب نشده
چیزایی که لازم داریم و و کارایی که باید انجام بدیم روبراتون میزارم و توصیه میکنم حتما یه بارم شده بپزیدش
سه تا مرغ متوسط ، داخل شکمشو خوب تمیز کنید بدون اینکهپوست مرغ رو ازش جدا کنید . و بشورید بذارید خشک بشه .




4 تا پیاز متوسط بشورید و خوردشون کنید .
سبزی معطر شامل ( انارجه-ترخون-اوجی-نعناع-جعفری-شیوید-شنبلیله-اسفناج) البته دقت کنید کنید نعناع و شنبلیله و اسفناج مقدارشون خیلی کمتر از سایر سبزیها باشه .
گردو 40 یا 50 تا دونه ؛ البته در صورتی که گردوها تو پر ودرشت باشند.



روغن مایع ، یه لیوان پر .
رب انار یه قاشق غذاخوری، فقط سر پر نباشه . دوتا قاشق سرپر هم رب گوجه فرنگی . یه نصف قاشق غذاخوری هم رب الوچه .
نمک . فلفل. زرد چوبه . پودر سیر . پودر زیره به اندازهدلخواه .
خوب حالا پیازو سبزیهای خورد شده و ادویه ها و گردو هایی کعاز قبل کوبوندیمشون و رب انار و الوچه رو باهم خوب مخلوط میکنیم.






تصویر به اندازه 64% (700x934) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (1944x2592) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکانپذیر نیست . لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید




حالا مرغها رو میگیریم و پاهاشو به صورت ضربدری با نخ خیاطیمیبندیم . بالهاشو هم کنار بدنش قرار میدیم و میبندیمشون بعد به بیرون و داخل بدنشنمک میپاشیم . دقیقا مطابق شکل زیر .



متاسفانه من حواسم نبود دوتا از مرغارو پوستشونو کندم .
حالا نوبت این رسیده که روغن رو بریزیم تو قابلمه و مرغهاروحدود 20 دقیقه سرخ کنیم .




بعدش که مرغها سرخ شدن از تو قابلمه در میاریمشون . فقطمواظب باشید خورد نشه ها ، حالا میذاریم مرغها سرد بشن تو این مدت یکی از پیازهاروخورد میکنیم و تو همون روغن که مرغهارو پختیم تفت میدیم .



تا پیاز تفت بخوره داخل شکم مرغهارو از موادی که درست کردیمپر میکنیم . یه خورده از این موادو کنار میذاریم ؛ حدود یه پیاله ماست خوری .









وقتی که پیازها تفت خوردن اون یه ظرف از موادو که پس گرفتیممیریزیم داخل قابلمه .




بعد از 10 دقیقه تفت ، رب گوجه رو بهش اضافه میکنیم .




اینقدر هم میزنیم که رب و سبزیها خوب باهم مخلوط بشند .حالا یه ابخوری اب میریزیم تو قابلمه ای کهسبزی ها و ... رو باهم تفت دادیم .







میذاریم تا خوب جوش بیاد .
وقتی جوش اومد مرغهارو داخل قابلمه قرار میدیم تا خوب بپزه.


دیدن لینک ها برای شما امکانپذیر نیست . لطفا
ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید


شعله رو هم روی ملایم بذاریئد .
بفرمایید ؛ غذاتونامادست .... نوش جونتون

[عکس: 8esarw314s28aqsrnv9v.jpg]


















اینجا جایی است که وقتی زانوهایت را
از شدت تنهایی بغل گرفته ای به جای
همدردی برایت سکه می اندازند
چه عجیب مردمانی!!!!!!
08-01-1392 01:09 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  لازانیا(دست پخت خودم) sahari 1 333 08-01-1392 05:28 ب.ظ
آخرین ارسال: بانو
  کشک بادمجون(دست پخت خودم) sahari 0 236 08-01-1392 12:51 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  هویچ پلو(دست پخت خودم) sahari 0 199 08-01-1392 12:45 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  ماهی کپور سرخ شده (دست پخت خودم) sahari 2 544 08-01-1392 12:30 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  طرز تهیه نان پنجره ای (دست پخت خودم) sahari 0 325 08-01-1392 12:20 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان