مرغ تيكا ماسالا - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

مرغ تيكا ماسالا
زمان کنونی: 21-09-1395،01:53 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Maryam.....
آخرین ارسال: Maryam.....
پاسخ: 1
بازدید: 215

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: مرغ تيكا ماسالا
ارسال: #1
مرغ تيكا ماسالا
پست‌ها: 509
تاریخ عضویت: 20 آبان 1390
اعتبار: 42
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: i7329_63982_916.jpg]


اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه هندي‌ها ‌آن را جزو يكي از اصلي‌ترين غذاهاي خود قرار داده‌اند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بي‌نظير هندي همراه است. سس تيكا ماسالا، سسي شيرين و پخت آن سريع است. براي تهيه اين خمير بايد تمامي اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير موردنظر به دست بيايد.


مواد لازم تيكا ماسالا

* سينه مرغ پاك شده: 4 عدد
* پياز متوسط: 2 عدد
* فلفل چيلي قرمز: يك عدد
* زنجبيل: اندازه يك بند انگشت
* گشنيز: يك دسته كوچك
* روغن سبزي يا بادام‌زميني: به مقدار لازم
* كره: يك تكه
* خمير تيكا ماسالا: 150گرم
* گوجه‌فرنگي خرد شده: 400 گرم
* شير نارگيل: 400 ميلي‌ليتر



مواد لازم براي سرو

* ماست طبيعي
* ورقه مغز بادام
* ليمو: يك عدد



ادويه‌ها

* روغن زيتون
* نمك و فلفل سياه
* روغن زيتون



مواد لازم خمير تيكا ماسالا

* سير: 2عدد
* زنجبيل: يك بند انگشت
* پودرفلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
* پودر پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
* نمك: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
* روغن بادام‌زميني: 2 قاشق غذاخوري
* رب گوجه‌فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
* فلفل قرمز چيلي:‌2 عدد
* گشنيز تازه: يك دسته كوچك
* پودر نارگيل: يك قاشق غذاخوري
* ورقه بادام: به ميزان لازم



برای شروع

سينه مرغ را به اندازه 2 سانتي‌متر برش دهيد. پيازها را شسته، پوست بكنيد و خرد كنيد. فلفل چيلي را با چاقو ريز كنيد و زنجبيل را رنده كنيد، گشنيزها را از ساقه جدا كرده و كنار بگذاريد.

خوراك كاري تيكا ماسالا

ابتدا يك تابه گود را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار زيادي روغن و يك تكه كره به آن اضافه كنيد.

پياز را همراه با زنجبيل، گشنيز به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زماني كه نرم و طلايي شود. در مرحله بعد خمير تيكا ماسالا را همراه با تكه‌هاي مرغ اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا كاملا در همه جاي تابه پخش شود و مرغ‌ها به يك اندازه حرارت ببينند. نمك و فلفل را به اندازه كافي روي كل مواد بريزيد و كمي روغن سبزي‌ها روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا گوجه‌فرنگي‌ها را در مخلوط‌كن ريخته و له كنيد و همراه با شير نارگيل داخل تابه بريزيد. در آخر نصف ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. بعد از اين‌كه به جوش آمد حرارت آن را كم كرده و در آن را بگذاريد تا با بخار آرام بپزد. هرچند دقيقه چك كنيد تا مبادا آب آن تمام شود و اگر آب آن كم بود ميزان كمي آب اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه به آرامي بپزد.

پس از 20 دقيقه چك كنيد تا مرغ‌ها كاملا پخته شده باشد و به آن مجدد كمي نمك و فلفل سياه اضافه كرده و زير گاز را خاموش كنيد.

براي سرو

اين خوراك را مي‌توانيد با برنج سرو كنيد و يك قاشق ماست تازه روي خوراك بريزيد. ورقه‌هاي مغز بادام را همراه با چند برگ گشنيز روي خوراك ريخته و ليمو را كنار آن سرو كنيد.
















خدایا کفر نمی گویم،
پریشانم،
چه میخواهی تو از جانم،
مرا بی آنکه خود خواهم اسیر زندگی کردی،
خداوندا تو مدیونی،
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است،
چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار....!
08-12-1390 06:43 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان