مرغ با کنگر فرنگی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

مرغ با کنگر فرنگی
زمان کنونی: 15-09-1395،01:54 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 116

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: مرغ با کنگر فرنگی
ارسال: #1
مرغ با کنگر فرنگی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 61834727853240132657.jpg]




6 سینه مرغ پوست کنده و نصف شده
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری فلفل
2 قاشق غذا خوری کره یا مارگارین
1 کنسرو کنگر فرنگی خرد شده
عصاره پیاز الیت
2/3 فنجان آب
1/4 فنجان سرکه
1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
1 عصاره گوشت مرغ الیت
1/2 قاشق چای خوری رزماری خشک شده

تهیه
مرغ را با فلفل قرمز، نمک و فلفل مزه دار کنید.
1 قاشق غذا خوری  کره  را روی حرارت متوسط ذوب کنید، مرغ را به آن اضافه کنید، 5 دقیقه هر طرف آن را بپزید سپس آن را  کنار بگذارید.
کره با قی مانده در همان تابه را  مجددا داغ کرده کنگر فرنگی و پیاز سبزرا 1 دقیقه تفت دهید.
سپس 2/3 فنجان آب و 4 ماده تشکیل دهنده دیگر را به مخلوط کنگر فرنگی اضافه کنید. مرغ را به تابه برگردانید صبر کنید تا جوش بیاید حدود 1 دقیقه آن را هم بزنید.



29-03-1392 07:26 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان