ماهی فیله سوخاری - تالار گفتمان آذر فروم





فروش فوری انجمن آذر فروم با 1 گیگ هاست نامحدود به قیمت مناسب
جهت خرید با شماره 09363810642 تماس حاصل فرمایید.

 

ماهی فیله سوخاری
زمان کنونی: 27-05-1396،12:09 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 229

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ماهی فیله سوخاری
ارسال: #1
2 ماهی فیله سوخاری
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 226238291647014162475617283189122132198194.jpg]


مواد لازم:

ماهی فیله شده 400گرم
آرد گندم یک پیمانه
تخم‌مرغ 2عدد
آرد سوخاری 2عدد
سویا سس 4قاشق‌غذاخوری
آب لیمو 4قاشق‌غذاخوری
سرکه 3قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.
ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.
2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.
ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

04-12-1390 12:32 ب.ظ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مزه دار کردن ماهی سفید idehshot 0 32 19-02-1396 12:15 ب.ظ
آخرین ارسال: idehshot
  طرز تهیه رول ماهی Friga 0 185 29-12-1392 12:45 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  راه حل هایی برای اینکه بیشتر ماهی بخورید Friga 0 197 20-12-1392 10:58 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کباب ماهی سنگسر سرآشپز 0 244 06-09-1392 08:26 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  کباب ماهی با خامه سرآشپز 0 232 18-06-1392 10:03 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان