ماهی‌ شكم‌پر - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

ماهی‌ شكم‌پر
زمان کنونی: 13-09-1395،11:07 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 78

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ماهی‌ شكم‌پر
ارسال: #1
ماهی‌ شكم‌پر
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
▪ سبزیهای‌ معطر (جعفری‌، گشنیز، نعناع‌ و ترخون‌) خرده‌ شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ ماهی‌ سفید: یك‌ عدد
▪ آلو و قیسی‌ خرد شده‌: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ زرشك‌: یك‌ دوم‌ پیمانه‌
▪ گردوی‌ ساییده‌ شده‌: یك‌ پیمانه‌
▪ پیاز سرخ‌ شده‌: دو قاشق‌ غذا خوری‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و آب‌ لیمو به‌ میزان‌ لازم‌ یا چاشنی لیمو و فلفل الیت

‌● طرز تهیه‌:
ابتدا به‌ ماهی‌ نمك‌ و فلفل‌ و آبلیمو می‌زنیم‌. سپس‌ سبزی‌ را تفت‌ داده‌ و با بقیه‌ مواد مخلوط كنید، پس‌ ازآن‌ سبزی‌ آماده‌ شده‌ را داخل‌ شكم‌ ماهی‌ بریزید و شكم‌ ماهی‌ را با نخ‌ بدوزید. سپس‌ ماهی‌ را داخل‌ فر یاماهی‌تابه‌ قرار دهید تا كمی‌ سرخ‌ شود، اگر ماهی‌ را در فر سرخ‌ می‌كنید می‌توانید مقداری‌ آبلیمو، زغفران‌و روغن‌ روی‌ ماهی‌ بریزید. در ضمن‌ ماهی‌ را در طبقه‌ وسط فر كه‌ از قبل‌ روی‌ ۳۰۰ درجه‌ سانتیگراد، گرم‌كرده‌اید قرار دهید. برای‌ تزیین‌ ماهی‌ می‌توانید از لیمو، جعفری‌ و سس‌ استفاده‌ كنید، همچنین‌ می‌توانیدسیب‌زمینی‌ سرخ‌ كنید و در كنار ظرف‌ ماهی‌ قرار دهید و در كنار خانواده‌ از این‌ غذا میل‌ فرمایید و لذت‌ببرید.



10-05-1392 05:34 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه رول ماهی Friga 0 104 29-12-1392 12:45 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  راه حل هایی برای اینکه بیشتر ماهی بخورید Friga 0 127 20-12-1392 10:58 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کباب ماهی سنگسر سرآشپز 0 175 06-09-1392 08:26 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  کباب ماهی با خامه سرآشپز 0 167 18-06-1392 10:03 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  طرز تهیه ماهی شکم پر Emziper 0 209 16-05-1392 08:48 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان