ماهي سوخاري با سس‌ليمويي - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

ماهي سوخاري با سس‌ليمويي
زمان کنونی: 20-09-1395،06:09 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 174

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ماهي سوخاري با سس‌ليمويي
ارسال: #1
2 ماهي سوخاري با سس‌ليمويي
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
چند سالي است كه مرغ سوخاري به‌صورت‌هاي مختلف در فهرست غذاهاي فوري خانواده‌ها – به‌خصوص رستوران‌هاي غذاهاي سريع (فست فود) – قرار گرفته و در بين بچه‌ها نيز طرفداران زيادي دارد ولي ماهي سوخاري با خواص بسيار و تنوع موجود در ميان ماهي‌ها در اين فهرست جايي ندارد.
درحالي كه شما مي‌توانيد آن را به عنوان غذاي فوري در خانه طبخ كرده و از خوردن‌اش لذت ببريد.
اين روش پخت ماهي براي تشويق بچه‌هايي كه ميانه خوبي با طعم و مزه ماهي ندارند، بسيار كاربردي است.

مواد لازم براي 4 نفر:

- يك پيمانه سس مايونز
- يك حبه سير (رنده شود)
- نصف قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
- پوست نصف ليموترش (رنده شود)
- 2 قاشق چاي‌خوري آب ليموترش
- يك قاشق سوپ‌خوري گشنيز تازه (خرد شود)
- 675 گرم فيله ماهي (هر نوع ماهي دلخواه)
- 2 عدد تخم‌مرغ (زده شود)
- 115 گرم يا 2 پيمانه آرد سوخاري
- مقداري روغن مخصوص سرخ‌كردني
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
- تعدادي ليموترش براي سرو

طرز تهيه:

1 – براي درست‌كردن سس اين ماهي سوخاري، سس مايونز، سير رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده‌شده ليموترش، آب ليموترش و گشنيز خردشده را خوب با هم مخلوط كرده، سپس با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. پس از آنكه مواد خوب با هم مخلوط شدند، كاسه محتواي سس را به يخچال منتقل كنيد.
2 - فيله ماهي‌ها را شسته و پس از خشك‌شدن، به‌صورت تكه‌هاي نواري 4 تا 5 سانتي‌متري خرد كنيد.
سپس هريك از فيله‌هاي نواري را در تخم‌مرغ زده شده فرو ببريد و پس از آن، در آرد سوخاري بغلتانيد. وقتي كه مقداري از فيله‌ها را به همين صورت آماده كرديد، آنها را سرخ كنيد.
3 – براي سرخ‌كردن فيله ماهي‌ها، قابلمه گودي آماده كرده و مقداري روغن در آن بريزيد. قابلمه را روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا روغن خوب داغ شود.
سپس آن تعداد از فيله ماهي‌ها را كه آماده كرده بوديد، داخل روغن بريزيد و بگذاريد سرخ شود. هنگامي كه فيله ماهي‌ها به رنگ طلايي متمايل به قهوه‌اي درآمد، آنها را از روغن خارج كرده و داخل صافي بريزيد تا روغن اضافي‌شان خارج شود.
4 – در فاصله سرخ‌شدن فيله ماهي‌ها، بقيه را آماده كرده و پس از خارج‌كردن هريك از فيله‌ها از داخل روغن، يكي ديگر را جايگزين كنيد. در پايان، فيله‌ها را در ظرفي چيده و سس مايونز با طعم ليموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش ليموترش سرو كنيد.
نكته: ‌به جاي آرد سوخاري مي‌توانيد از پودر خمير داخل نان‌هاي فانتزي هم استفاده كنيد.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

04-12-1390 02:36 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چیپس و ماهي کلاسیک سرآشپز 0 139 18-06-1392 10:06 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  نودل با ماهي مزه دارشده Emziper 0 111 16-05-1392 08:24 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
1 خوراک ماهي سوف - گيلاني Friga 0 223 04-12-1390 01:02 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
19 طريقه طبخ ماهي هاي جنوب Friga 0 225 04-12-1390 12:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
16 شاه ماهي سرخ کرده Friga 0 185 04-12-1390 12:55 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان