ماكارونی با تن‌ماهی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

ماكارونی با تن‌ماهی
زمان کنونی: 20-09-1395،10:02 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 180

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: ماكارونی با تن‌ماهی
ارسال: #1
5 ماكارونی با تن‌ماهی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 14211653156134149531151211531602144919048.jpg]


ماكارونی معمولا از جمله غذاهایی است كه سریع درست می‌شود؛ به‌خصوص‌كه به روش ایتالیایی، دم‌كردنی هم نباشد.
بنابراین بیشترین زمان لازم برای پخت آن، صرف سرخ كردن گوشت چرخ كرده و درواقع آماده‌سازی سس می‌شود؛ كه در این غذا به جای گوشت چرخ كرده، از تن ماهی استفاده شده است. فقط نیاز به چند نوع سبزی معطر است كه به احتمال قوی در یخچال خانه شما كدبانوی خانه این 3-2 قلم سبزی پیدا می‌شود. درصورت آماده‌بودن مواد لازم در مدت 35 دقیقه ماكارونی شما آماده خواهد شد.

مواد لازم برای 6 نفر:

- یك عدد پیاز متوسط (ریز خرد شود)
- یك ساقه كرفس (ریز خرد شود)
- یك عدد فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز(نگینی خرد شود)
- یك حبه سیر(له شود)
- دو سوم پیمانه آب
- نصف قرص عصاره مرغ یا سبزیجات
- 400 گرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)
- یك قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- 2قاشق چای‌خوری شكر
- یك قاشق سوپ‌خوری ریحان تازه
- یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه
- 450 گرم ماكارونی صدفی
- یك عدد كنسرو تن ماهی
- فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

1 ‌- پیاز، كرفس، فلفل دلمه‌ای و سیر را در قابلمه نچسبی ریخته و آب و عصاره مرغ را به آن اضافه كنید.
قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آمده و همزمان با بخار شدن آب، مواد نیز كمی بپزد. برای این منظور، 5دقیقه زمان كافی است.
2- گوجه‌فرنگی خردشده، رب گوجه‌فرنگی، پودر قند و سبزیجات خردشده(شامل ریحان و جعفری) را به آن اضافه كرده و با پودر فلفل سیاه كمی طعم‌دار كنید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه حرارت دهید تا سس غلیظ شود. در این مدت مواد را مرتب هم بزنید.
3- در این فاصله، آب را به جوش آورده و پاستاها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش – كه با كمی نمك طعم‌دار شده است – بپزید. سپس آبكشی كرده و كنار بگذارید.
4- بعد از اینكه سس آماده شد، تن‌ماهی را همراه روغن آن، داخل سس ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا ماهی‌ها از هم جدا شده و به سس آغشته شود. سپس به‌مدت یك الی 2 دقیقه مخلوط سس را حرارت دهید.
5- در پایان پاستا(ماكارونی) را داخل ظرف مورد نظر كشیده و سس را روی آن بریزید.

نكته: پیش از اضافه كردن تن‌ماهی، آن را به مدت 20 دقیقه در آب‌جوش بجوشانید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

04-12-1390 12:39 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه رول ماهی Friga 0 104 29-12-1392 12:45 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  راه حل هایی برای اینکه بیشتر ماهی بخورید Friga 0 128 20-12-1392 10:58 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  کباب ماهی سنگسر سرآشپز 0 177 06-09-1392 08:26 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  کباب ماهی با خامه سرآشپز 0 167 18-06-1392 10:03 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  طرز تهیه ماهی شکم پر Emziper 0 210 16-05-1392 08:48 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان