لازانیا(دست پخت خودم) - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

لازانیا(دست پخت خودم)
زمان کنونی: 14-09-1395،11:55 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sahari
آخرین ارسال: بانو
پاسخ: 2
بازدید: 332

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: لازانیا(دست پخت خودم)
ارسال: #1
لازانیا(دست پخت خودم)
پست‌ها: 286
تاریخ عضویت: 06 بهمن 1391
اعتبار: 69
حالت من: انتخاب نشده
لازانیا
[عکس: 1b5q7pxxu7u46aquvgg.jpg]

مواد مورد نیاز:
خمیر لازانیای آماده=۱ بسته
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=۱ قاشق سوپخوری
سس سفید=۲ فنجان
پنیر پیتزا=۲۰۰ گرم
روغن=۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و پودر سیر= به مقدار لازم
طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:
مواد لازم:
کره=۵۰ گرم
آرد سفید=۲ قاشق سوپخوری
شیر=۲ فنجان
نمک و فلفل و پودر سیر=بمقدار دلخواه
طرز تهیه :
کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج به مواداضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است.
طرز تهیه لازانیا:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یک لیوان آب  بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و نمک و فلفل  و پودر سیر آن را میزان می کنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماکارونی و لازانیا می توان استفاده کرد
برای پخت خمیر لازانیا ( مانند ماکارونی ) ، در یک قابلمه بزرگ آب بریزید،  و بگذارید تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب بیافزایید. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش بریزید و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش بریزید و بلافاصله روی آن آب سرد بریزید تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یک مقداری از مایه گوشتی و سپس سس سفید و بعد پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و مایه گوشتی و سس سفید و پنیر رنده شده بریزید و به همین صورت لایه ها را تا آخرادامه دهید. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه کنید.

[عکس: puuv1n4n1zasngbleqo.jpg]

[عکس: c0zi4u0oiw9jtf51xm8.jpg]
















اینجا جایی است که وقتی زانوهایت را
از شدت تنهایی بغل گرفته ای به جای
همدردی برایت سکه می اندازند
چه عجیب مردمانی!!!!!!
08-01-1392 12:36 ق.ظ
 
ارسال: #2
RE: لازانیا(دست پخت خودم)
پست‌ها: 37
تاریخ عضویت: 30 مهر 1391
اعتبار: 19
حالت من: انتخاب نشده
آخرین ویرایش در 08-01-1392 05:44 ب.ظ توسط Friga
تشکر دوست عزیز

با اجازه پا توی کفشت می کنم

لازانیا بدون فر هم می توانید درست کنید تمام مواردی که سحری عزیز گفته آماده کنید لازانیا رو که آماده کردید هر ورقه مربعی شکل لازانیا مواد را لای آن گذاشته لول کنید در ماهی تابه ایی که قبلا گوجه فرنگی رنده شده ورب را سرخ کرداید می گذارید به گونه ایی که باز نشود کمی آّبگرم ریخته روی حرارت تا لازانیا بپزد در آخر کمی پنیر پیتزا روی ان ریخته بعد از باز شدن پنیرها آماده است ...نوش جان



08-01-1392 05:28 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مرغ شکم پر(دست پخت خودم) sahari 0 242 08-01-1392 01:09 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  کشک بادمجون(دست پخت خودم) sahari 0 236 08-01-1392 12:51 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  هویچ پلو(دست پخت خودم) sahari 0 199 08-01-1392 12:45 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  ماهی کپور سرخ شده (دست پخت خودم) sahari 2 542 08-01-1392 12:30 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari
  طرز تهیه نان پنجره ای (دست پخت خودم) sahari 0 324 08-01-1392 12:20 ق.ظ
آخرین ارسال: sahari

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان