قلیه میگو - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

قلیه میگو
زمان کنونی: 16-09-1395،12:05 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 194

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: قلیه میگو
ارسال: #1
14 قلیه میگو
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: 10710178208148899711743157229234181136188181.jpg]


مواد لازم :

میگوی پاک شده نیم کیلو
سیر یک بوته
گشنیز 150 گرم
شنبلیله 150 گرم
تمبرهندی نصف بسته
پیاز یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی
یا آب گوجه فرنگی

یک قاشق سوپخوری
یک فنجان

طرز تهیه :

میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی و رب گوجه فرنگی ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

04-12-1390 03:10 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی میگو شانگهای Friga 0 134 03-07-1392 09:38 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  میگو سوخاری سرآشپز 0 160 18-06-1392 10:01 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  ته چین قلیه ماهی Emziper 0 122 16-05-1392 08:36 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  میگو تایلندی Emziper 0 161 16-05-1392 08:27 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  خوراک میگو با گوجه فرنگی Armin 2afm 0 162 08-01-1392 01:01 ق.ظ
آخرین ارسال: Armin 2afm

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان