فلافل پنیر محلی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

فلافل پنیر محلی
زمان کنونی: 19-09-1395،11:13 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: سرآشپز
آخرین ارسال: سرآشپز
پاسخ: 1
بازدید: 123

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: فلافل پنیر محلی
ارسال: #1
فلافل پنیر محلی
پست‌ها: 180
تاریخ عضویت: 07 خرداد 1392
اعتبار: 67
حالت من: انتخاب نشده
[عکس: 17296661954850229350.jpg]


 پنیر محلی ۳۵۰ گرم
 آرد نخود۱۰ قاشق غذاخوری
 جوش شیرین یک چهارم قاشق مرباخوری
 نمک و چاشنی لیمو و فلفل به مقدار کافی
 آب  به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :
ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید

 



05-08-1392 12:18 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خشیل غذای محلی آذربایجان ( شب یلدا ) Friga 0 115 26-09-1392 05:53 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  فلافل تند ترکی سرآشپز 1 132 05-08-1392 12:59 ق.ظ
آخرین ارسال: Maryam.....
  طرز تهیه فلافل و خوشمزه تر شدن آن Friga 0 189 10-10-1391 11:49 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهيه فلافل خانگي (+عكس) Friga 0 333 07-10-1391 01:05 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  تهیه یک غذای محلی اصفهان Friga 0 137 07-10-1391 12:14 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان