فرهنگ آبگوشتی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

فرهنگ آبگوشتی
زمان کنونی: 16-09-1395،02:13 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Emziper
آخرین ارسال: Emziper
پاسخ: 1
بازدید: 74

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: فرهنگ آبگوشتی
ارسال: #1
فرهنگ آبگوشتی
پست‌ها: 2,111
تاریخ عضویت: 15 مرداد 1392
اعتبار: 83
حالت من: Vaaaaay
مواد لازم:
برنج=3-2 پیمانه
مرغ=1 عدد
کشمش=2/1 پیمانه
لپه آب پز=1 پیمانه
پیاز=2 عدد
سیب زمینی=3 عدد متوسط
هل سبز=6-5 عدد
دارچین=2 قلم
تخم گشنیز=1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه(نیم کوب)=1 قاشق چایخوری
زعفران=1 قاشق چایخوری
روغن=بمقدار لازم
نمک=بمقدار لازم
طرزتهیه:
برنج را می جوشانیم ودر آبکش می ریزیم برنج اب کش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم مرغ را تکه تکه کرده و با 1 لیوان اب و1 عدد پیاز و کمی زردچوبه اب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در ان تفت می دهیم تا طلایی شود سپس کنار می گذاریم سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم ودر روغن سرخ می کنیم کشمش را در کمی روغن به مدت 2-3 دقیقه تفت می دهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج را روی روغن می پاشیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم و پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل ،دارچین،تخم گشنیز لپه ،فلفل سیاه را لا به لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی ان را زعفران حل شده می دهیم دیگ را روی اتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد انگاه اتش را کم می کنیم روی دیگ را دم کنی می گذاریم و دردیگ را می بندیم
نکته: برای پیمانه برنج می توانید از قوطی کنسرو آناناس استفاده کنید.



16-05-1392 09:30 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان