طريقه طبخ ماهي هاي جنوب - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طريقه طبخ ماهي هاي جنوب
زمان کنونی: 14-09-1395،01:46 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 225

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طريقه طبخ ماهي هاي جنوب
ارسال: #1
19 طريقه طبخ ماهي هاي جنوب
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
مواد لازم :

ماهي 1 عدد
نمك قدري
آرد سفيد قدري
تخم مرغ 4 عدد

طرز تهيه :

ماهي هاي جنوب که عبارتند از هامور ، سنگسر ، سرخو ، شوريده ، حلوا ، قباد ، کوشک ، ثبتي ، راشکو ، زرده ، عروش و ميش ماهي بايد بطريقه صحيح طبخ گردند تا لذيذ و ماکول شوند ، ذيلا دستور طريقه طبخ صحيح آن نقل ميشود
الف - چطور بايد گوشت اين ماهيها را از پوست و استخوان جدا نمود
ابتدا ماهي را به پهلو خوابانيده از ناحيه گوش با نوک کارد بطور افقي گوشت را از دنده هاي ماهي چدا کنيد ، براي گرفتن پوست نيز بايد نوک کارد را از طرف دم زير پوست کشيده و پس از آنکه قسمتي از پوست جدا شد با کمک کارد در حاليکه پوست ماهي بطرف پائين باشد آنرا کشيده کاملا از گوشت جدا نمائيد ، گوشت ماهي که استخوان و پوست آن را گرفته باشند براي تهيه کباب مناسبتر است
ب - سرخ کردن ماهي بطريقه ساده
پس از آنکه ماهي بقطعات دلخواه براي سرخ کردن بريده و تميز شد براي آنکه زياد خيس نباشد آب آن را بوسيله دستمال و يا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشيد ، چند قطره آب ليمو هم در صورتيکه مايل ياشيد روي قطعات ماهي بپاشيد ، بعد تکه هاي ماهي را در آرد بزنيد بقسمي که قشر نازکي از آرد روي سطح ماهي را بپوشاند ، سپس در ماهيتابه انداخته پشت و روي آنرا با حرارت متوسط سرخ نمائيد
پ - طريقه ديگر براي سرخ کردن ماهي
قطعات ماهي را پس از نمک زدن در آرد غلطانيده و در مايه تخم مرغ فرو بريد ، مايه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمي نمک تهيه ميشود ، پس از آنکه سطح ماهي با مايه تخم مرغ آغشته شد پشت و روي آن را در آرد سوخاري زده و در ماهيتابه سرخ نمائيد ، در صورتيکه مايل باشيد ميتوانيد در مايه تخم مرغ کمي زعفران اضافه نمائيد
ت - کباب ماهي
بطور کلي ميتوان از انواع ماهيهائيکه نام برديم کباب تهيه نمود طرز تهيه از اين قرار است ، پس از آنکه استخوان و پوست ماهي را گرفتيد آنرا بقطعات دلخواه ببريد براي هر شش سيخ کباب يک دانه پياز متوسط رنده نموده با کمي پوست ليمو رنده شده و زعفران به ماهي اضافه کنيد بگذاريد مدتي بماند سپس قطعات ماهي را بسيخ کشيده روي آتش کباب نمائيد ، در موقع کباب کردن مقداري کره آب شده را که با زعفران و آبليمو مخلوط شده باشد با برس موئي روي سيخ ها بماليد تا کباب بخوبي پخته و از سوختن روي ماهيها جلوگيري شود
ث - طرز آماده نمودن و طبخ ماهيهاي حلوا ، زبيدي ، قباد ، شوريده و راشکو
چون اين ماهيها نيز بصورت يخ زده عرضه ميشود بايد مدتي در آب سرد بماند تا بطور طبيعي يخ آن آب شود ، ماهي حلوا چون بدون فلس است پس از نرم شدن کافي است شکمش را خالي نموده و با کارد يا قيچي نوک دم و پره هاي آنرا ببريد ، پس از شستن و تميز کردن نمک زده و در آرد بغلطانيد و با حرارت متوسط در ماهيتا به سرخ نمائيد
ماهي قباد را نيز ميتوان بطور سرخ کرده يا کباب مصرف نمود ، پوست ماهي قباد را بطريقي که قبلا ذکر گرديد بايد از گوشت جدا نمود ماهي شوريده و راشگو داراي فلس است و پس از گرفتن فلس و تميز نمودن ميتوان آنرا با استخوان و يا بدون استخوان و پوست بطريقي که قبلا ذکر گرديد سرخ نمود
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

04-12-1390 12:57 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چیپس و ماهي کلاسیک سرآشپز 0 138 18-06-1392 10:06 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز
  نودل با ماهي مزه دارشده Emziper 0 111 16-05-1392 08:24 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
1 خوراک ماهي سوف - گيلاني Friga 0 222 04-12-1390 01:02 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
16 شاه ماهي سرخ کرده Friga 0 183 04-12-1390 12:55 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
15 ماهي سرخ کرده بطرز فرانسوي Friga 0 229 04-12-1390 12:53 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان