طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی) - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی)
زمان کنونی: 21-09-1395،01:27 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 290

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی)
ارسال: #1
طرز تهیه ی دنر کباب (کباب ترکی)
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: fo1625.jpg]
مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله          250 گرم

پياز                    3
عدد

روغن مايع                  نصف پيمانه


 نمك و فلفل               به مقدار لازم    
                          
طرز تهيه :
گوشت را در جهت الياف گوشت برش ميدهيم ( اين نكته خيلي اهميت دارد اگر گوشت در جهت الياف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها بايد خيلي نازك باشد و به اندازه يك چوب كبريت برش داده شو د .آب دو عددد از پياز ها را مي گيريم و گوشت را داخل آب پياز و روغن مايع و كمي فلفل مي خوابانيم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشيد كه نمك گوشت قرمز بايد در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت ميشه )
 
بعد پياز سوم را خلال نازك ميكنيم و در مقدار خيلي كمي روغن تفت مي دهيم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نيست ) بعد حرارت را بالا ميبريم و گوشت را 3 دقيقه با حرارت با لا تفت ميدهيم ( دقت كنيد كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب ميندازه و جمع ميشه ) بعد از ماهيتابه خارج ميكنيم و با پياز تفت داده شده و ساير مخلفات لاي نان باگت ميريزيم .
 
همين كار را هم با گوشت مرغ ميتوانيد انجام دهيد با اين تفاوت كه نمك گوشت سفيد رو هميشه اول كار اضافه ميكنيم .
 
منبع : sooran.com

















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

29-06-1392 01:18 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آشنایی با روش‏های مختلف پخت کباب و چگونگی حفظ سلامت مواد غذایی آن Friga 0 97 10-12-1392 05:07 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب موهامورا Friga 0 245 01-10-1392 02:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی كباب تابه‌ ای جگر Friga 0 194 25-06-1392 07:12 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه کباب ژاپنی Friga 0 239 22-06-1392 08:35 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آدانا کباب (نوعی کباب تند ترکی) سرآشپز 0 191 14-06-1392 01:40 ب.ظ
آخرین ارسال: سرآشپز

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان