طرز تهیه ی ترشی خیار چنبر - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه ی ترشی خیار چنبر
زمان کنونی: 20-09-1395،10:06 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 99

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه ی ترشی خیار چنبر
ارسال: #1
طرز تهیه ی ترشی خیار چنبر
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
آخرین ویرایش در 23-06-1392 03:37 ب.ظ توسط Friga
[عکس: fo1609.jpg]
مواد لازم :
 فلفل دلمه‌اي =  500گرم
خيار چنبر  = يك كيلوگرم
سبزي معطر  =  سه قاشق غذاخوري
سير =   پنج بوته      
نمك و فلفل  =  از هر كدام يك قاشق غذاخوري
سركه  =   به ميزان لازم
طرز تهيه :
خيار چنبرها را پس از شستن به شكل دلخواه خرد كرده و به مدت يك روز داخل پارچه‌اي خشك مي‌ريزيم. (اين كار به دليل كپك نزدن ترشي است) ابتدا در ظرف دردار خيارها را ريخته سپس فلفل‌هاي دلمه‌اي خرد شده همراه با سبزي‌هاي معطر، فلفل، سير و نمك داخل ظرف روي خيارها مي‌ريزيم. سركه را هم اضافه مي‌كنيم تا روي خيارها را بگيرد اين ترشي بعد از 15 روز آماده است.
 
منبع : sooran.com
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

23-06-1392 03:35 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی ترشی خرمالو Friga 1 118 10-06-1395 04:28 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر Friga 0 99 23-06-1393 07:03 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سس رژیمی Friga 0 100 04-03-1393 11:27 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ترشی تخم مرغ Emziper 0 102 14-10-1392 04:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه سس سیب Friga 0 107 07-09-1392 12:23 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان