طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
زمان کنونی: 17-09-1395،01:22 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 157

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
ارسال: #1
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: pcc11fa4b4d3337f22e4afdaa0c9e846e0_zimg_001_8.jpg]
مواد لازم :
شکر : یک پیمانه

تخم مرغ بزرگ : دو عدد

آرد : 4/3 پیمانه
محلول نسکافه سرد : نصف پیمانه
پودر کاکائو : نصف پیمانه
مخلوط شیر و خامه : نصف پیمانه

جوش شیرین : یک قاشق چایخوری

وانیل : 8/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری

کره آب شده : 50 گرم
نمک : به میزان لازم

مواد لازم سس روی کیک:

خامه : یک پیمانه

شکلات رنده شده : 200 گرم
مواد لازم میانی کیک:
زرده تخم‌مرغ : دو عدد

پودرنارگیل : یک پیمانه
شکر : 4/3پیمانه

گردو خرد شده : یک پیمانه
شیر پرچرب : 4/3پیمانه
وانیل : 3/1قاشق چایخوری

کره تکه شده : 40 گرم
طرز تهیه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌‌کنیم. قالب گردی به قطر 20 و ارتفاع 5 سانتی‌متر انتخاب کرده کف و دیواره آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. داخل کاسه‌ای آرد، شکر، پودرکاکائو، جوش شیرین، بیکینگ‌پودر و نمک را الک می‌کنیم و در کاسه‌ای دیگر تخم‌مرغ، نسکافه آماده شده، خامه، کره و وانیل را کاملا مخلوط کرده و با همزن برقی هم می‌زنیم. آنگاه مخلوط آرد را به مایه تخم‌مرغی اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌‌کنیم. خمیر آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه می‌پزیم تا کاملا مغزپخت شود. بعد از پخت می‌‌گذاریم کیک کاملا خنک شود. در این فاصله پوشش روی کیک را آماده می‌کنیم. داخل قابلمه کوچکی خامه را با حرارت ملایم گرم می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم آنگاه شکلات را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه در حال هم زدن حرارت می‌دهیم بعد شعله را خاموش کرده و قابلمه را دردست به صورت دورانی می‌گردانیم تا کاملا شکلات و خامه با هم مخلوط و یکنواخت شوند. آنگاه سس به دست آمده را به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خنک و سفت شود. برای تهیه مواد میانی ابتدا قابلمه متوسطی را برداشته و زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را داخل آن با همزن برقی می‌زنیم وقتی کاملا مخلوط شد شیر و کره را با هم مخلوط کرده و به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم. مایه را حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم می‌‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا کاملا روشن شود ولی نباید جوش بیاید. سپس مایه را از روی حرارت برداشته و هم می‌زنیم تا کمی خنک شود. نارگیل، گردو و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و مواد را به کاسه‌ای منتقل کرده می‌گذاریم کاملا خنک شود. کیک را روی سطحی برگردانده کاغذ روغنی را از روی آن برمی‌داریم و به صورت افقی آن را به دو قسمت مساوی برش می‌زنیم. لایه زیرین را به داخل ظرف سرو منتقل می‌کنیم و با مواد میانی روی کیک را می‌پوشانیم. لایه دیگر کیک را روی آن گذاشته دوباره با مواد میانی پوشش می‌دهیم. سپس با سس آماده شده کیک را تزیین کرده و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم و بعد سرو می‌کنیم.

نکتـه:

این کیک به مدت چهار روز در ظرف دربسته قابل نگهداری است.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-10-1391 11:13 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک شکلاتی samaneh 1 323 01-07-1395 03:35 ب.ظ
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه کیک کرمی ایرلندی Friga 0 266 26-01-1393 05:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سوهان کنجدی Friga 0 160 27-12-1392 07:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز Friga 1 219 21-12-1392 05:19 ب.ظ
آخرین ارسال: مهمون
  طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص عید نوروز Friga 0 250 20-12-1392 10:34 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان