طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس
زمان کنونی: 12-09-1395،11:28 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 145

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس
ارسال: #1
طرز تهیه کروکت سیب زمینی و سوسیس
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: pc0ef53e8b133a0bc865b2ac6acac7d2f7_zimg_002_14.jpg]
این غذا یک مقدار وقت و انرژی لازم دارد. ولی برای میهمانی های شما یک غذای خوبی است که می تواند میز غذای شما را زیبا کند. کروکت های ما به شکل بیضی است ولی شما می توانید آنها را به صورت گرد درست کنید و در پایان به صورت گلبرگهای گل، آنها را به شکل گل تزئین کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی : پنج عدد نیمه بزرگ
پیاز : یک عدد
سوسیس : چند عدد
تخم مرغ : دو یا سه عدد
آرد سفید : مقداری
آرد سوخاری : مقداری
فلفل سیاه : نصف یک قاشق چایخوری
سیر خام : دو سه عدد ( در صورت تمایل )
پنیر پیتزا : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را می پزیم.
در این فاصله سوسیس ها را هم سرخ می کنیم.
اگر می خواهید کروکت ها کوچک باشند، سوسیس ها را از عرض ببرید. در اینجا ما آنها را از طول تکه کردیم.
مواد بیرونی:
سپس سیب زمینی ها را رنده یا چرخ می کنیم و با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم.
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خام را هم ( در صورت تمایل ) بهش اضافه می کنیم.
برای اینکه غذای ما، مزه کوکو سیب زمینی معمولی ندهد، بهتر است طعم مواد بیرونی را تغییر دهیم. یعنی یک سری افزودنی به آنها اضافه کنیم که طعم مطبوعی بگیرد. من به غیر از مواد گفته شده، یک یا دو عدد سوسیس خام را هم رنده کردم و به سیب زمینی ها اضافه کردم. این مواد بیرونی باید سفت باشند، مانند غلظت مواد کوفته. برای این مقدار سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ کافی است.
مواد بیرونی که آماده شد، دست به کار می شویم:
یک تکه از مواد را برمی داریم و وسطش را باز می کنیم. کمی پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم، سپس یک تکه سوسیس وسط مواد می گذاریم. دوباره روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و باز هم از مواد روی آن می گذاریم. یعنی در حقیقت، مواد دور تا دور سوسیس و پنیر پیتزا را احاطه می کنند ! بعد از اینکه همه سوسیس ها را درون مواد گذاشتیم، به سراغ این سه تا می رویم : آرد سفید ، تخم مرغ و آرد سوخاری.
هر کدام از کروکت ها را اول درون آرد سفید می غلتانیم. سپس در ظرف دیگه، یکی دو عدد تخم مرغ را با چنگال خوب رقیق می کنیم. سپس کروکت را درون تخم مرغ می غلتانیم، بعد هم در ظرف آرد سوخاری. ( برای همین تعداد تخم مرغ ها متغیر بود. چون معلوم نیست مواد شما چقدر است و به چند تا تخم مرغ جهت غلتاندن کروکت ها در تخم مرغ نیاز دارید.)
نکته 1:
بهتر است بعد از غلتاندن در آرد سوخاری مواد حداقل نیم ساعت در یخچال باشند تا آرد سوخاری و کروکت ها خوب به خورد هم بروند.
بعد از این زمان، کروکت ها را درون روغن سرخ می کنیم. اگه کروکت هاتون مثل اینها، اینقدر بزرگ بود، همه طرفش رو سرخ کنید تا خام نماند.
نکته 2:
جهت خوردن، می توانید از سس قرمز یا سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده نمایید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-10-1391 12:32 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پلو به روش پاکستانی Friga 0 302 15-07-1393 05:05 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ذرت مکزیکی asal 0 157 13-01-1393 05:15 ب.ظ
آخرین ارسال: asal
  طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی Friga 0 169 03-01-1393 11:10 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه قیمه samaneh 0 192 14-11-1392 04:58 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه سمبوسه مرغ با سبزیجات Friga 0 177 23-10-1392 03:06 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان