طرز تهیه کاپدگَی یک عذای تایلندی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه کاپدگَی یک عذای تایلندی
زمان کنونی: 21-09-1395،07:43 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 159

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه کاپدگَی یک عذای تایلندی
ارسال: #1
طرز تهیه کاپدگَی یک عذای تایلندی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
این غذا از جمله غذاهای محبوب تایلندی می باشد که در دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا هم به گونه های متفاوت طبخ می شود. این غذا به ذایقه ایرانی بسیار نزدیک و در عین حال غذایی خوش خوراک است.
[عکس: pccc85d3c05db78caf2651285dcb41ab24_zimg_002_3b.jpg]
مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ: 1 عدد، خرد شده (به دلخواه می توان گوشت یا میگو را جایگزین کرد)
هویج کوچک: 3 عدد، نگینی خرد شده
پیاز: 1 عدد بزرگ، خرد شده
سیر: 2 حبه، ریز شده
گوجه فرنگی متوسط: 3 عدد، نگینی خرد شده
سویا سس :به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
ساقه پیازچه: به مقدار لازم
تخم مرغ: 4 عدد
سرکه: 5 قاشق غذاخوری
برنج دم کرده: 5 پیمانه
[عکس: pcdb20a486fc5ae1d58b4e502794e15488_zimg_001_3a.jpg]

طرز تهیه

مرحله 1 - سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.

مرحله 2 - به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها خوب با مواد مخلوط شود.

مرحله 3 - گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آن ها نیست.

مرحله 4 - برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای شود.

مرحله 5 - در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو می شود.
سس سویا

[عکس: pc59f67195045846805c1d348d22e488a7_zimg_004_3c.jpg]
سس سویا یا به زبان ژاپنی شویو نوعی سس تیره رنگ است که از دانه های گیاه سویا تهیه می شود. این سس شورمزه بوده و در آشپزی کشورهای خاور دور همچون چین و ژاپن کاربرد فراوانی دارد و از آن برای مزه دار کردن سوپها , مارینیدها , انواع گوشت , ماهی , سبزیجات و دیگر سس ها استفاده می شود. سس سویا می تواند غلیظ و پر رنگ و یا رقیق و کم رنگ باشد . سس های سویای کم رنگ معمولا شورتر از انو اع تیره رنگشان هستند و می توان از آنها در غذاهایی که نمی خواهند رنگشان تیره شود استفاد ه نمود.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

08-10-1391 06:02 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پلو به روش پاکستانی Friga 0 304 15-07-1393 05:05 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ذرت مکزیکی asal 0 158 13-01-1393 05:15 ب.ظ
آخرین ارسال: asal
  طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی Friga 0 171 03-01-1393 11:10 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه قیمه samaneh 0 195 14-11-1392 04:58 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه سمبوسه مرغ با سبزیجات Friga 0 178 23-10-1392 03:06 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان