طرز تهیه کالزونه مرغ - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه کالزونه مرغ
زمان کنونی: 20-09-1395،08:27 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 850

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه کالزونه مرغ
ارسال: #1
11 طرز تهیه کالزونه مرغ
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
آخرین ویرایش در 17-11-1391 06:51 ب.ظ توسط Friga
[عکس: 13600703081.jpg]


کالزونه مرغ

«کالزونه پيتزايي است که اختصاصا متعلق به ناپل است. کالزونه در زبان ايتاليايي به معني پاچه شلوار است. دليل اين نام گذاري به خاطر نوعي شلوار گشاد مردانه بوده است که در قرن 18 و19 ميلادي پوشيده مي شده است و ظاهرا شکل آن به اين پيتزاي بسته شباهت داشته است.کالزونه در حقيقت پيتزايي است که مواد روي نيمي از خمير ريخته مي شود ونيم ديگر به روي آن تا شده ودور آن بسته مي شود. انواع مختلف آن را در فر پخته مي شود و بعضي از انواع کوچک آن مانند پانزاروتي در روغن سرخ مي شود. يک کالزونه خوب نه تنها به مواد داخل آن بلکه به کيفيت خوب خمير آن نيز بستگي دارد.

مواد مورد نیاز خمیر:

پودر مایه خمیر 7 گرم
آرد 500 گرم( مقدار آرد تقریبی است)
آب ولرم یا شیر ولرم 150 میلی لیتر ( 2/3 لیوان)
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد هم زده

مواد میانی:

فیله مرغ خام 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط و نگینی خرد شده
سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ایی سبز 2 قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم


ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و شکر در یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ایی مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید و در یک جای گرم قرار دهید. تا به مدت 10 دقیقه بماند و مایه خمیر فعال شود.

بعد آرد و نمک را به مایه خمیر اضافه کرده و تخم مرغهای زده شده و روغن مایع را هم بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید . میزان آرد تقریبی است یعنی کم کم به مواد اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ممکن است کمتر از 500 گرم یا بیشتر از 500 گرم آرد مصرف کنید .و به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید .

حالا یک ظرف را چرب کرده و خمیر را توی ظرف بگذارید و روی خمیر پارچه یا پلاستیک فریزر بکشید و در جای گرم به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا خمیر عمل بیاد.

در این فاصله مواد میانی را درست کنید .

فیله مرغ را در دستگاه غذا ساز بریزید . و آنرا خوب خرد کنید.

سیب زمینی ها را در روغن داغ سرخ کنید. و به کناری بگذارید.

پیاز نگینی خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و بعد ادویه ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید . بعد مرغ خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ به هم نچسبد و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد فلفل دلمه ایی را هم اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید و سیب زمینی های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و با مواد مرغ خوب مخلوط کتید و به کناری بگذارید تا سرد شود.

فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

حالا خمیر را بردارید و کمی ورز دهید و از خمیر به اندازه دلخواه (به اندازه نارنگی یا پرتقال یا اینکه کل خمیر ) جدا کنید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل دلخواه ( مستطیلی یا گرد) با وردنه باز کنید. و از مواد سرد شده میانی روی خمیر گذاشته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و بوسیله چنگال لبه های خمیر را روی هم پرس کنید. و روی سینی فر چرب شده بگذارید و روی کازونه را با روغن زیتون کمی چرب کنید و سینی را درون فر قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه یا زمانی که زیر و روی کالزونه کمی برشته شود بپزید .
بعد از آماده شدن نوش جان کنید....

نکته: از پنیر پیتزا هم می توانید داخل کالزونه استفاده کنید.

نکته: مواد میانی اگه گرم باشه و درون خمیر قرار دهید در هنگام پخت روی خمیر ترک می خوره.

نکته: از ترکیب زرده تخم مرغ و کمی شیر هم می توانید برای رو مال کردن کالزونه استفاده کنید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

17-11-1391 06:50 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه مرغ تست کنجدی Friga 0 183 19-09-1392 01:19 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی چخرتمه (كوكوی مرغ گيلانی) Friga 0 167 01-07-1392 12:14 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی هویج پلو با مرغ Friga 0 193 26-06-1392 06:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه مرغ با سس ماست Friga 0 371 24-11-1391 10:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش تهیه کوبیده مرغ Friga 0 233 08-10-1391 06:26 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان