طرز تهیه پیراشکی حلزونی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه پیراشکی حلزونی
زمان کنونی: 18-09-1395،11:25 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 217

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه پیراشکی حلزونی
ارسال: #1
طرز تهیه پیراشکی حلزونی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
آخرین ویرایش در 25-10-1392 04:27 ب.ظ توسط Friga
[عکس: 186797.jpg]
 
 مواد لازم برای خمیر :
 میتونید از پودر خمیر پیراشکی آماده هم استفاده کنید، ولی مسلماً خونگیش یه چیز دیگه است، شیر : 2 لیوانروغن مایع  : 1 لیوانمایه خمیر فوری : 1 قاشق غذاخوریشکر : 1 قاشق مرباخوریآرد : به میزان لازمنمک : 1 قاشق چایخوری
 طرز تهیه خمیر :شیر، روغن مایع، مایه خمیر، شکر، نمک را مخلوط کنید و کم کم آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که خمیر نرمی به دست آید، خمیر باید از ظرف جمع شده و به دست نچسبد ( میزان آرد بسته به کیفیت و رطوبت آن ممکن است تغییر کند )روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
 [عکس: pr01.jpg]
 
مواد لازم برای داخل پیراشکی :
( تقریباً از هر نوع سبزی یا ... که در یخچال دارید میتونید استفاده کنید، فقط از سبزیجات آبدار مثل گوجه فرنگی استفاده نکنید! ) پنیر هم برای این پیراشکی مناسب نیست! فلفل دلمه ای ( بهتر است از رنگهای مختلف آن استفاده کنید )سوسیسقارچو...
 طرز تهیه :
سوسیس و فلفل دلمه ای ها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. قارچ را کاملاً ریز کرده و یک قاشق آبلیمو روی آن بریزید و مخلوط کنید تا آبلیمو به تمام قسمتهای قارچ خرد شده برسد و مانع از تغییر رنگ آن شود.
[عکس: pr01.jpg]
 سوسیس خرد شده را با یک قاشق روغن مایع سرخ کنید، بعد از اینکه سرخ شد، قارچ را اضافه کرده و یک دقیقه با حرارت بالا تفت داده و از روی حرارت بردارید.
[عکس: pr02.jpg]
 گوشت و سبزیجات را مخلوط کرده و کنار بگذارید.خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.
[عکس: pr03.jpg]
 کمی کره آب شده را به وسیله برس روی خمیر بمالید.مایه پیراشکی را روی سطح خمیر پخش کنید.
[عکس: pr04.jpg]
 خمیر را از یک طرف شروع به رول کردن نمایید. ( رول نسبتاً قطوری خواهید داشت )
[عکس: pr05.jpg]
 رول به دست آمده را به وسیله چاقوی اره ای، بدون عقب جلو کردن چاقو برش دهید ( چاقو را روی خمیر بگذارید و بردارید و هنگام بریدن روی خمیر نکشید تا برشهای تمیزتری داشته باشید ) برشها حدوداً به اندازه یک و نیم سانتی متر باشد.
[عکس: pr06.jpg]

[عکس: pr07.jpg]
 کف سینی فر را با کره چرب نمایید یا کاغذ روغنی بیاندازید. برشهای پیراشکی را با دست بردارید و دور تا دور آن را کمی به سمت داخل بکشید و میان دو کف دست آهسته فشار دهید تا کمی تخت شود و سپس با فاصله در سینی فر بچینید و با برس روی آن ها را زرده تخم مرغ زده شده بمالید.
[عکس: pr08.jpg]
 سینی فر را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید و 5 دقیقه آخر گریل ( شعله بالایی ) فر را روشن کنید تا روی پیراشکی ها کمی طلایی شود.
[عکس: pr09.jpg]


 

 
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

25-10-1392 04:16 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک شکلاتی samaneh 1 323 01-07-1395 03:35 ب.ظ
آخرین ارسال: zahra009
  طرز تهیه کیک کرمی ایرلندی Friga 0 266 26-01-1393 05:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سوهان کنجدی Friga 0 161 27-12-1392 07:04 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه آبنبات چوبی تنگ ماهی قرمز عید نوروز Friga 1 219 21-12-1392 05:19 ب.ظ
آخرین ارسال: مهمون
  طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص عید نوروز Friga 0 250 20-12-1392 10:34 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان