طرز تهیه پوست سیب‌زمینی شکم پر - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه پوست سیب‌زمینی شکم پر
زمان کنونی: 12-09-1395،11:27 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 142

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه پوست سیب‌زمینی شکم پر
ارسال: #1
طرز تهیه پوست سیب‌زمینی شکم پر
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
انجام چند روش ساده، پوست سیب‌زمینی شکم پر را در منزل به راحتی تهیه کرده و به عنوان یک میان وعده انرژی‌زا آن را میل کنید.
[عکس: pc7a23cb58db42bc4f8c28af31854d699b_zimg_...edited.jpg]
مواد لازم:

سیب‌زمینی بیضی شکل: 4 عدد

روغن کانولا

ژامبون: ‌3- 2 برش

پنیر رنده شده چدار: یک پیمانه

جعفری خرد شده:‌ 3 قاشق غذاخوری

پیاز یا پیازچه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

نمک:2 قاشق چای‌خوری

خامه: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و خشک کنید. چند جای سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید.

• روی سیب‌زمینی‌ها را آغشته به روغن کنید و آن‌ها را در ظرف مخصوص فر قرار داده و آن‌ها را درون فر تا زمانی که پوست روی آن‌ها چروک شده و گوشتشان نرم شود حرارت دهید.

• آن‌ها از فر بیرون آورده و تا حدی که به راحتی بتوان آن‌ها را در دست گرفت بگذارید خنک شوند.

• سیب‌زمینی‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها را تا یک چهارم مانده به انتها،‌ بیرون آورید. گوشت سیب‌زمینی‌های بیرون آورده شده را می‌توانید برای پوره سیب‌زمینی استفاده کنید.

• فر را روی حرارت 450 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و روی هر دو طرف سیب‌زمینی‌ها را آغشته به روغن کانولا کرده و روی آن‌ها نمک بپاشید.

• سیب‌زمینی‌های نیمه را طوری که گوشت آن‌ها به سمت بالا باشد درون ظرف مخصوص فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید سپس آن‌ها را برگردانده و 10 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.

• همزمان،‌ ژامبون‌ها را درون روغن کمی تفت داده تا ترد شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون آورده و آن‌ها را دوباره به سمت اولشان برگردانید و درون آن‌ها را با ژامبون و پنیر پر کنید.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را مجددا به درون فر برگردانده و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آن‌ها ذوب شده و حباب‌دار شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• آن‌ها را از فر خارج کرده و روی آن‌ها مقداری پیاز یا پیازچه خرد شده و نیز مقداری خامه بریزید.

• پوست سیب‌زمینی‌های شکم ‌پر را تا سرد نشده، میل کنید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-10-1391 12:39 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پلو به روش پاکستانی Friga 0 302 15-07-1393 05:05 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ذرت مکزیکی asal 0 157 13-01-1393 05:15 ب.ظ
آخرین ارسال: asal
  طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی Friga 0 169 03-01-1393 11:10 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه قیمه samaneh 0 192 14-11-1392 04:58 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه سمبوسه مرغ با سبزیجات Friga 0 177 23-10-1392 03:06 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان