طرز تهیه مرغ تست کنجدی - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه مرغ تست کنجدی
زمان کنونی: 19-09-1395،03:08 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 183

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه مرغ تست کنجدی
ارسال: #1
طرز تهیه مرغ تست کنجدی
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
آخرین ویرایش در 19-09-1392 01:29 ب.ظ توسط Friga
[عکس: 183422.jpg]
این تست کنجدی مرغ بدون سس و با سس بسیار لذیذ و خوشمزه است.
 مواد لازم برای 4 نفر :
مرغ خام بدون استخوان : 200 گرم
سس گوجه فرنگی : 2 ق غ
تخم مرغ : 1 عدد
پودر سیر : 1 ق م
زردچوبه : 1 ق م
پنیر کیبی : 4 عدد یا پنیر خامه ای 60 گرم
کنجد : به میزان لازم
نان تست : به میزان لازم
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا استخوان مرغ را جدا میکنیم. بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.
[عکس: nm01.jpg]
 زردچوبه و پودر سیر را می افزاییم.
[عکس: nm02.jpg]

 سپس سس گوجه فرنگی و تخم مرغ را اضافه میکنیم.
[عکس: nm02.jpg]

و با گوشتکوب برقی حسابی میزنیم یا در غذا ساز میریزیم. تا مخلوط یکدست شود.
مایه نسبتا سفتی بدست می آید.
[عکس: nm02.jpg]

 حالا پنیر را اضافه می کنیم. من پنیر کیبی نداشتم از پنیر خامه ای استفاده کردم.
[عکس: nm05.jpg]

مواد را به خوبی مخلوط میکنیم . میتوان با قاشق هم زد یا از دستگاه استفاده کرد.
مخلوط باید کاملا یکدست شود.
بعد از اضافه کردن پنیر مخلوط کمی سفت تر و چسبنده می شود.
[عکس: nm06.jpg]

 روی تخته مقداری کنجد میریزیم. (حدود 1 پیمانه) و نان تست را به شکل دلخواه برش میزنیم. میتوان مثلثی، مستطیلی، مربعی یا حتی با قالب برش زد.
[عکس: nm07.jpg]

 حالا از این مخلوط روی نان تست میمالیم.
[عکس: nm08.jpg]

 نان را روی کنجد بر میگردانیم تا کاملا کنجد به مخلوط بچسبد.
[عکس: nm09.jpg]

 
اگر جایی کنجد نچسبیده با دست کنجد روش میریزیم چون اگر کنجد نداشته باشد هنگام سرخ شدن در روغن می سوزد.
ماهی تابه را روی شعله ملایم داغ میکنیم و مقدار کمی روغن درون آن می ریزیم.
نان ها را از طرف کنجد سرخ میکنیم.
[عکس: nm10.jpg]

 مراقب باشید که حتما حرارت کم باشد چون کنجد زود می سوزد.
بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه روغن اضافه اش را میگیریم.
[عکس: nm11.jpg]

 میتوان طرف دیگر را هم سرخ نمود که در این صورت نان سفت تر می شود و البته جذب روغنش بالاست. پس حواستان به این نکته باشد.
در ظرف سرو می چینیم و در صورت تمایل با سس گوجه فرنگی میل میکنیم
[عکس: nm12.jpg]

با سس و بدون سس بسیار خوشمزه است.



منبع : baharsite.com
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

19-09-1392 01:19 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی چخرتمه (كوكوی مرغ گيلانی) Friga 0 166 01-07-1392 12:14 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی هویج پلو با مرغ Friga 0 193 26-06-1392 06:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه مرغ با سس ماست Friga 0 370 24-11-1391 10:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
11 طرز تهیه کالزونه مرغ Friga 0 848 17-11-1391 06:50 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  آموزش تهیه کوبیده مرغ Friga 0 233 08-10-1391 06:26 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان