طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو
زمان کنونی: 19-09-1395،03:33 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 110

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو
ارسال: #1
طرز تهیه لازانیا لوله‌ای با کدو
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: pc298c9c1a123fcb40ee71db34c6df3036_zimg_001_12.jpg]

مواد اولیه:

فیله مرغ 200 گرم

لازانیا یک بسته

فلفل دلمه‌ای رنگی از هر کدام یک عدد

پیاز بزرگ یک عدد

کدو سبز قلمی دو عدد

پنیر پارمزان دو قاشق سوپ‌خوری

پنیر چدار یک پیمانه

روغن زیتون، نمک و فلفل و شیر به میزان لازم


طرز تهیه:


* لازانیا را طبق دستور پخت در آب جوش قرار می‌دهیم؛ بعد آبکش کرده، هر ورق را جداگانه لبه آبکش قرار داده و با برس روغن می‌مالیم تا ورقه‌های لازانیا به هم نچسبد.

* فیله مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم تا مزه‌دار شود.

* فلفل دلمه‌ای، کدو و پنیر چدار را به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

* داخل تابه مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود سپس پیاز خلال شده را درون تابه می‌ریزیم و کمی هم می‌زنیم تا نرم شود، سپس کدو و فلفل دلمه‌ای را اضافه می‌کنیم.

* مرغ را هم جداگانه تفت داده به این مواد می‌افزاییم و سپس نمک و فلفل زده از روی حرارت بر می‌داریم. پنیر چدار و پارمزان را هم اضافه می‌کنیم.

* یک ورقه لازانیا را در سینی قرار می‌دهیم، مقداری از مواد را روی یک قسمت از لازانیا قرار داده و شروع به لوله کردن می‌نماییم.

* داخل ظرف پیرکس یا مخصوص فر کمی شیر ریخته و لازانیاهای لوله شده را کنار هم می‌چینیم.

* در پایان مقداری پنیر پارمزان روی لازانیا پاشیده، سس می‌ریزیم و درون فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.


مواد لازم برای سس لازانیا:

سیر له شده دو حبه

پیاز نگینی خرد شده یک عدد

کره 25 گرم

فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری

آویشن یک قاشق چای‌خوری

ادویه مخصوص لازانیا یک قاشق چای‌خوری

آب گوجه‌فرنگی یک پیمانه

فلفل تند ریز خرد شده یک عدد


طرز تهیه سس لازانیا:

سیر، پیاز و کره را داخل تابه‌ای ریخته و پس از سبک شدن ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم، سپس آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را افزوده و می‌گذاریم تا سس جا بیفتد.


نکــته:


* به جای پنیر چدار می‌توان از پنیر موتزارلا (مخصوص پیتزا) استفاده کرد.

* می‌توان فیله گوشت گوسفندی را هم به جای فیله مرغ به کار برد.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

08-03-1392 11:14 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی ترشی خرمالو Friga 1 118 10-06-1395 04:28 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر Friga 0 99 23-06-1393 07:03 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سس رژیمی Friga 0 100 04-03-1393 11:27 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ترشی تخم مرغ Emziper 0 102 14-10-1392 04:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه سس سیب Friga 0 107 07-09-1392 12:23 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان