طرز تهیه لازانیای مرغ و ذرت - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه لازانیای مرغ و ذرت
زمان کنونی: 19-09-1395،07:24 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 154

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه لازانیای مرغ و ذرت
ارسال: #1
طرز تهیه لازانیای مرغ و ذرت
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: pca12e46a26c49e02867ec0702de1bcd80_zimg_001_15bb.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر:

کره:‌80 گرم، به قطعات ریز درآید

آرد: سه چهارم پیمانه

شیر: سه پیمانه

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

تره‌فرنگی: 2 عدد، خرد شود

سینه مرغ چرخ کرده: نیم کیلوگرم

دانه‌های ذرت یخ زده: دو و نیم پیمانه

خامه: سه چهارم پیمانه

ورقه پاستای لازانیا: 375 گرم

پنیر موزارلای رنده شده: سه پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• کره را درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کنید.نصف پیمانه آرد را به آن اضافه کرده و یک تا دو دقیقه آن را هم بزنید.

• ظرف را از روی حرات برداشته و کم کم شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد درون ظرف یک دست شوند.

• ظرف را مجددا روی حرارت قرار داده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مواد درون آن جوش بیاید هر چند وقت یک بار هم بزنید.

سپس بگذارید مواد درون ظرف کمی خنک شوند.

• فر را از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده، درون دو سینی فویل به عمق 5 سانتی‌متر و به ابعاد 18 * 29 سانتی‌متر را چرب کنید.

• درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط روغن را گرم کرده، تره فرنگی را به آن اضافه کرده و حدود سه دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را حرارت دهید. مابقی آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن را هم زده و تفت دهید.

• حرارت را زیاد کرده و مرغ چرخ کرده را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شوند آن را بپزید.

• ذرت و خامه را به ظرف اضافه کنید و بگذارید بجوشند. حرارت را کم کرده و به مدت سه دقیقه یا تا وقتی که غلیظ شوند آن‌ها را حرارت دهید. نمک و فلفل را به درون ظرف اضافه کرده سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.

• با قاشق کمی از مخلوط مرغ را درون یکی از سینی‌های فویل ریخته روی آن ورقه لازانیا را قرار داده و روی این لایه، دو پیمانه از مخلوط مرغ را به طور یکنواخت پخش کنید و روی آن نصف پنیر موزارلا را پخش کنید. این لایه‌ها را تکرار کرده و ورقه لازانیا را به عنوان آخرین لایه قرار دهید. روی آن‌ها، با قاشق نیمی از سس سفید را که تهیه کرده‌اید بریزید.

• روی آن‌ها، نصف پیمانه پنیر موزارلا و یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان بریزید. این مراحل را برای سینی دوم نیز تکرار کنید.

• ظرف‌ها را درون فر بدون روکش، به مدت 35 - 30 دقیقه یا تا زمانی که ورقه‌های لازانیا نرم شده و روی آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

07-10-1391 12:34 ق.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه مرغ تست کنجدی Friga 0 182 19-09-1392 01:19 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی چخرتمه (كوكوی مرغ گيلانی) Friga 0 166 01-07-1392 12:14 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ی هویج پلو با مرغ Friga 0 193 26-06-1392 06:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه مرغ با سس ماست Friga 0 370 24-11-1391 10:08 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
11 طرز تهیه کالزونه مرغ Friga 0 848 17-11-1391 06:50 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان