طرز تهیه شور خانگی.. - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه شور خانگی..
زمان کنونی: 18-09-1395،01:50 ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sahari
آخرین ارسال: sahari
پاسخ: 1
بازدید: 77

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه شور خانگی..
ارسال: #1
طرز تهیه شور خانگی..
پست‌ها: 286
تاریخ عضویت: 06 بهمن 1391
اعتبار: 69
حالت من: انتخاب نشده
ترشی و انواع شور را بهتر است در خانه و با رعایت مسائل بهداشتی تهیه کنید. در این مطلب هم یک نوع شور بسیار خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش می‌دهیم.

[عکس: 592541275618512395432062551381611471011330.jpg]

مواد لازم:
خیار، کرفس، گل کلم، هویج، سبزیجات معطر شامل ترخون، شوید، سیر، فلفل سبزتند، سرکه، پودر گل‌پر
طرز تهیه:
ابتدا ظرف‌های مخصوص را به خوبی شسته و خشک کنید، سبزیجات فوق را به جز خیار، گل کلم، سیر و فلفل خرد کرده و پس از شست‌وشو، در معرض هوا قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
فلفل‌ها و خیارها را به صورت درسته كامل و گل کلم‌ها را نیز به همان ترتیب و با حفظ فرم اصلی با دست از یکدیگر جدا کنید تا به صورت گل کلم‌های کوچکی درآیند. خرد کردن گل کلم‌ها با چاقو، زیبایی شور را از بین می‌برد. سیرها را نیز به حالت حبه‌ای مورد استفاده قرار دهید. سبزیجات معطر را نیز پاک کرده و خوب بشویید سپس به قطعات حدود 10 سانتی متری با ساقه خرد کنید.
پس از آنکه کلیه مواد آماده شد، خیار و سبزیجات دیگر، شامل گل کلم، هویج، کرفس و همچنین سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گل پر را به صورت لایه لایه، درون ظرف قرار دهید به ترتیبی که یک ردیف مواد شور و ردیف دیگر با سبزیجات معطر، سیر، فلفل و پودر گل‌پر، پُر شود.
سپس قابلمه‌ای را از آب پر کرده و به میزان هر 2 لیوان آب، 1 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. در صورت تمایل، می‌توانید به مواد فوق مقداری سرکه نیز بیفزایید، سرکه طعم خوبی به شور می‌دهد. برای هر شیشه یک کیلوگرمی شور، نصف استکان سرکه کافی است. البته میزان سرکه رابطه مستقیمی با ذائقه افراد دارد.
لطفاً در تهیه این چاشنی شور، مراقب شوری آن باشید!
در صورتی که نمی‌خواهید از سرکه استفاده کنید، آب را درون قابلمه آلومینیومی بجوشانید، زیرا که در غیر این صورت، قابلمه سیاه خواهد شد. پس از آنکه محلول آب و نمک و در صورت تمایل سرکه به نقطه جوش رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و برای مدت کوتاهی صبر کنید تا دمای آن پایین‌تر آید.
هنگامی که دما از 100 درجه سانتی‌گراد به 80 یا 70 درجه رسید، یا به اصطلاح از حرارت افتاد، محلول حاصل را درون ظرف پر از مواد شور، تا اندازه‌ای بریزید که ظرف شما لبالب با محلول پر شده و روی سطح مواد را کاملاً بپوشاند.
[عکس: 124722052010620816413483179102623720150.jpg]

سپس در ظرف را محکم بسته و دو یا سه روز در محلی گرم و در صورت امکان در مقابل تابش خورشید قرار دهید. پس از طی این مدت زمان، آن را به یخچال یا محل سرد دیگری منتقل کنید.
چند تجربه خانه‌داری مرتبط:
1 _ مراقب باشید تمام مواد و حتی ظرف آن‌ها خوب خشک شده باشند. وجود نم و قطره‌ای آب، ‌ممكن است سبب کپک زدن شور شما بشود.
2 _ کاربرد ظروف شیشه‌ای از ظروف پلاستیکی بهتر است.
3 _ برخی معتقدند استفاده از چند عدد نخود خام در لابه لای مواد، سرعت آماده شدن شور را بالا می‌برد.
4 _ عده‌ای هم با قرار دادن تکه‌ای نان سنگک بر روی کلیه مواد و در دهانه ظرف از آن به عنوان مخمر استفاده می‌کند.
5 _ برای انداختن خیار شور، از خیارهای سالم و ترد استفاده کنید. نحوه درست کردن خیار شور نیز همان روش فوق است.
6 _ به سبزیجات معطر یاد شده، برگ کرفس و گشنیز هم می‌توان اضافه کرد.
















اینجا جایی است که وقتی زانوهایت را
از شدت تنهایی بغل گرفته ای به جای
همدردی برایت سکه می اندازند
چه عجیب مردمانی!!!!!!
14-12-1391 05:15 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه ی ترشی خرمالو Friga 1 118 10-06-1395 04:28 ب.ظ
آخرین ارسال: novinmarketing
  طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر Friga 0 99 23-06-1393 07:03 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه سس رژیمی Friga 0 100 04-03-1393 11:27 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ترشی تخم مرغ Emziper 0 102 14-10-1392 04:57 ب.ظ
آخرین ارسال: Emziper
  طرز تهیه سس سیب Friga 0 107 07-09-1392 12:23 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان