طرز تهیه ته چین لبو - تالار گفتمان آذر فروم





دعوت به همکاری با آذر فروم

 

طرز تهیه ته چین لبو
زمان کنونی: 18-09-1395،07:49 ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Friga
آخرین ارسال: Friga
پاسخ: 1
بازدید: 127

 
 
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موضوع: طرز تهیه ته چین لبو
ارسال: #1
طرز تهیه ته چین لبو
پست‌ها: 11,943
تاریخ عضویت: 20 اردیبهشت 1390
اعتبار: 288
حالت من: Shad
[عکس: pcaed5fac01d9580d23f668cea7aeaccb0_2012101018300.jpg]

این غذا خیلی خوش‌رنگ و مجلسی و اشتها آور است و در ضمن اصلاً طعم آن شیرین نمی‌شود.

مواد لازم:

ماست: یک لیوان

تخم‌مرغ: 3 عدد

لبو: 4 الی 5 عدد بدون رگ و ریشه و پررنگ ارغوانی - رنده شده

آب لبو: نصف پیمانه

روغن و کره: به میزان لازم

زعفران دم شده

برنج: 5 پیمانه

فیله مرغ: به تعداد نفرات

پیاز و پیاز داغ فراوان

طرز تهیه

* اول با کمی روغن پیاز داغ کنید و فیله مرغ را با زعفران و نمک و کمی کره بپزید.

* بعد برنج را آبکش کرده، کمی زنده‌تر بردارید.

* بعد 3 عدد تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی برنج درونش بریزید.

* سپس درون ماهیتابه، روغن و کره را داغ کرده و کمی از آن را باقی بگذارید و بقیه را درون لیوان نگه دارید برای آخر کار و روی ظرف در مرحله‌ی انتهایی.

* حالا یک ردیف از مایه‌ی سرخابی (لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن) را ته ظرف بریزید و روی آن را صاف کنید.

* لبوهای پخته شده را رنده درشت کرده و یک ردیف روی برنج سرخابی‌ها بریزید و روی آن را صاف کنید و ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای این که ترکیب رنگی قشنگی را داشته باشید.

* بعد فیله‌های مرغ‌ را با پیاز داغ و کمی آب باقی‌مانده مرغ (خیلی کم حدود 4 - 5 قاشق به شرطی که برنج زنده باشد) روی ظرف می‌ریزیم و با پشت قاشق فشار داده و صاف می‌کنیم.

* حالا کمی دیگر از برنجی که داشتیم را زعفران زده و کمی روی ظرف می‌ریزیم و کمی دیگر از همان را برای تزیین نگه می‌داریم.

* سپس باقی روغن و کره را روی آن بریزید و درش را با کاغذ فویل بپوشانید. ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرفش تعبیه کنید که بخار اضافی بیرون برود و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشود.

* یک ساعت و نیم روی شعله ملایم دم کنید.

* پس از دم کشیدن برنج، شعله‌ی زیر ته‌چین را خاموش کرده و فویل را برداشته تا کمی برنج خنک شود و کمی بعد ماهیتابه را از بالا به پایین محکم بتکانید!! یعنی کمی تکان بدهید تا بفهمید که کف آن کنده شده است تا قالبی در بیاید یا نه.

* یادتان باشد اگر تازه ته چین را خاموش کردید و نگذاشتید خنک شود، امکان دارد ته چین‌مان ته‌اش به ظرف بچسبد و قالبی در نیاید.

* اگر فکر کردید که ممکن است چسبیده باشد، ته ظرف را درون آب سرد بگذارید تا کمی بماند و بعد درون دیس گرد برگردانید.

* خنک شدن ته چین قبل از کشیدن در ظرف، کمک می‌کند تا قالبی در بیاید.
















دورمچم به جای ساعت یکنوار مشکی بستم
تا همه بفهمن من از همه هر چه زمانو متعلق به زمان است بیزارم
من هم روزی قلبی داشتم
که توسط مردمانی ازمیان شما شکست و شکست تا سنگی شد
واکنون روزگاریست که شیطان فریاد میزند..
انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد...


=====ஜ۩۞۩ஜ=====

16-10-1391 10:45 ب.ظ
 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود را برای این پیام در اینجا بنویسید.


کد تصویری
royalfuns
(غیر حساس به بزرگی و کوچکی حروف)
لطفاً کد نشان داده شده در تصویر را وارد نمایید. این اقدام جهت جلوگیری از ارسال‌های خودکار ضروری می‌باشد.

موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه پلو به روش پاکستانی Friga 0 303 15-07-1393 05:05 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه ذرت مکزیکی asal 0 157 13-01-1393 05:15 ب.ظ
آخرین ارسال: asal
  طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی Friga 0 171 03-01-1393 11:10 ق.ظ
آخرین ارسال: Friga
  طرز تهیه قیمه samaneh 0 194 14-11-1392 04:58 ب.ظ
آخرین ارسال: samaneh
  طرز تهیه سمبوسه مرغ با سبزیجات Friga 0 178 23-10-1392 03:06 ب.ظ
آخرین ارسال: Friga

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان